Oldal frissítése

Kingston 8GB DDR3 1333MHz ECC Single Rank

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston 8GB DDR3 1333MHz ECC Single Rank

Kiváló minőségű DDR3 típusú memóriamodul, nagy teljesítményű rendszerek, szerverek és többprocesszoros számítógépek számára. Támogatja az ECC Unbeffered technológiát és kapacitása 8GB. A Kingston memóriát alaplapgyártók gyakran ajánlják, főleg tökéletes kompatibilitásuk és megbízhatóságuk végett. Az egész életre szóló garancia sem mindennapi!
Az ECC technológia átláthatóan és valós időben figyeli a memóriában tárolt adatok integritását. Egy bithibát képes megtalálni és kijavítani, a többi bithibát pedig jelzi. Az ECC együttműködésével képes nagyobb hibákat is javítani. A legtöbb szerver alaplap ECC támogatott memóriát igényel. A paritásellenőrzéssel a memória maximálisan ellenőrzés alatt tartja az átvitt adatokat. A paritás az egybites szóhoz hozzáad egy segéd infomációt (paritás bit), amely által a későbbiekben azonosítható.
Műszaki adatok:
Típus:
DDR3 ECC Unbuffered
Kapacitás:
8 GB
Max. működési frekvencia:
1333 MHz
CAS Latency:
CL9

Kód:  DE601g2a
Termékszám:  KVR1333D3E9S/8G

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15