Oldal frissítése

Kingston 8GB DDR4 2133MHz ECC Registered (KTM-SX421/8G)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston 8GB DDR4 2133MHz ECC Registered (KTM-SX421/8G)

A Kingston memóriamodul kiválóan alkalmas a szerverek teljesítményének növelésére multitasking és megterhelő feladatok esetén. Ez a modul kifejezetten IBM szerverekkel való tökéletes kompatibilitásra és használatra lett tervezve. Kiváló választás, ha bővítenéd a memóriát a szervereden, főként, ha nagyobb teljesítményre van szükséged a megnövekedett felhasználói igények miatt az adatkezelés és szükséges programok terén.

Az ECC technológia átláthatóan és valós időben figyeli a memóriában tárolt adatok integritását. Képes megtalálni és kijavítani a hibát egy bitben, és jelezni a hibát két bitben. Némely memóriavezérlők képesek nagyobb hibák kijavítására is az ECC memóriával. A legtöbb professzionális asztal ECC támogatással rendelkező memóriát igényel. A paritáskontrollal együtt a memória maximális ellenőrzést biztosít az átvitt adatok felett. A paritás azt jelenti, hogy a kiegészítő információt (az ún. paritás bit) hozzáadják egy egyszavas szóhoz és ezzel egyidőben ellenőrzik az átvitt adatok hitelességét.

regisztrált memória fel van szerelve egy külön vezérlővel, ami ellenőrzi a hozzáférést az egyes memóriamodulokhoz, így megkönnyítve a memóriavezérlő munkáját az alaplapon és a processzoron. A memória kifelé úgy viselkedik, mint az egyetlen modul - a register chip - , ami az egyes memóriasejtektől érkező adat írásával és olvasásával foglalkozik és továbbítja ezeknek az eredményét a vezérlőnek. Ez a folyamat javítja a memóriához való hozzáférés hatékonyságát és felgyorsítja a feldolgozási sebességet, még akkor is, ha egyszerre több memóriamodul is használatban van. Néhány szerver alaplap külön regisztrált memóriát igényel.


További információk:
Kompatibilitás:
IBM: Flex System x240 M5, System x3550 M5, System x3650 M5

Paraméterek

Használat & típus

Használat Szerverhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 8 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 133 MHz

Interfész

Egyéb jellemzők ECC, Regisztrált
Kód:  DSS0374g2
Termékszám:  KTM-SX421/8G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10