Oldal frissítése

Kingston 8GB DDR3 1600MHz ECC Registered Single Rank (KTL-TS316S/8G)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston 8GB DDR3 1600MHz ECC Registered Single Rank (KTL-TS316S/8G)

A Kingston memória modul a szerverek teljesítményének javítására szolgál, amikor több vagy igényesebb feladat fut. Ez a modul kifejezetten Lenovo szerverekhez ajánlott, amelyekkel tökéletesen kompatibilis. Ez egy kiváló választás, ha bővíteni kell a szerver memóriáját - különösen akkor, ha szükség van nagyobb teljesítményre, a felhasználók igényeinek megfelelőn, hogy feltöltsék a szükséges adatokat és programokat.
Az ECC technológia átlátható és valós idejű ellenőrzést végez a memóriában tárolt adatok sértetlenségével kapcsolatban. Megtalálhatja és kijavíthatja a hibát egy bitben, és hibákat észlelhet két bitben. Néhány memóriavezérlő még nagyobb méretű hibákat is kijavíthat az ECC-vel együttműködve. A legtöbb szerver viszont elvárja azt, hogy ECC támogatással rendelkező memóriamoduljuk legyen. A paritásvezérléssel kombinálva a memória maximálisan szabályozza a továbbított adatokat. A paritás azon alapszik, hogy az egy bites szóhoz hozzárendel egy segédinformációt (ún. paritásbit), és ennek köszönhetően ellenőrizhető az átvitt adatok eredetisége.
A regisztrált memóriák saját vezérlővel vannak ellátva, amely kezeli az egyes memóriamodulokhoz való hozzáférést, csökkentve az alaplap vagy processzor memória-vezérlőjének igényeit. Kívülről a memória egyetlen modulként működik - a regiszter chip -, amely az egyes memóriacellákba való írásért és az ezekből történő olvasásért a felelős, és a vezérlőnek csak a műveletek eredményét adja át. Így növekszik a memóriahozzáférés hatékonysága és a feldolgozási sebesség akár egyszerre több memóriamodul használata esetén is. Néhány kiszolgálólemez megköveteli, hogy regisztrált memóriájuk legyen.

A memória egyetlen függetlenül címezhető területet (memória rangot) tartalmaz egy 72 bites busz szélességgel (64 bit adat és 8 bites ECC kód). A legtöbb szerver chipset korlátozott számú memóriahelyet vagy meghatározott memória konfigurációt tartalmaz az egyes résekhez, ezért fontos, hogy figyeljünk erre a számra a jövőbeni frissítések tekintetében. Miután elérte az alaplap maximális memóriaterületét, még akkor sem tehet hozzá egy másik modult, ha még van szabad memóriahely.

Paraméterek

Használat & típus

Használat Szerverhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 8 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 1 600 MHz

Interfész

Egyéb jellemzők ECC, Regisztrált
Kód:  DSS0319a3
Termékszám:  KTL-TS316S/8G

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15