Oldal frissítése

Kingston 8 GB 667 MHz-es DDR2 regisztrált paritással

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Kingston 8 GB 667 MHz-es DDR2 regisztrált paritással

Kiváló minőségű memóriamodul DDR2. Úgy tervezték, a nagy teljesítményű rendszerek, szerverek és többprocesszoros számítógépek. Regisztrált támogatja technológia paritásellenőrzés, és a kapacitása 8 GB 667 MHz-es frekvencián. Kingston memória ajánlott a gyártói alaplapok és számítógépek tökéletes kompatibilitás és megbízhatóság. Nadstandardem je doživotní záruka!
A paritásellenőrzés memória eléri maximális kontroll adatforgalom. A paritás az a tény, hogy a szó jednobytovému hozzáadott kiegészítő adatok (azaz a. paritás bit), és mivel így ellenőrizni a hitelességét továbbított adatok.  
Regisztrált memória van szerelve egy vezérlője hozzáférést az egyes memória modulok és megkönnyíti a munkát és a memória vezérlő az alaplapon vagy a processzor. Memory kifelé úgy viselkedik, mint egy modult - regisztrálja chip - aki törődik írás és olvasás egyéni emlékezet sejtek és a vezérlés a kimenetelét ezeket a műveleteket. Ez növeli a hatékonyságot a memória-hozzáférés és a feldolgozási sebesség esetén is több memóriamodul egyszerre. Néhány szerver alaplapokat igényelnek regisztrált memóriát.
Támogató rendszerek ezen RAM
Válassza modelAlienware - MJ-12 8550 munkaállomás
Fujitsu - PRIMERGY RX330 S1
Gateway - E-9422R Server
Gateway - E-9522R Server
Gateway - E-9722R Server
Hitachi - Szerver HA8000 HA8000-tc / RS425
NEC - FC-S16W Server
NEC - FC-S21W Server

Paraméterek

Használat & típus

Használat Szerverhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 8 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 667 MHz
Időzítés CL5

Interfész

Feszültség 1,8 V
Egyéb jellemzők Registered with Parity
Kód:  DSS0004
Termékszám:  D1G72F51
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10