Oldal frissítése

Kingston 8 GB 2133MHz DDR3 ECC Registered

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston 8 GB 2133MHz DDR3 ECC Registered

Ezt a memóriát közvetlenül egy adott eszközhöz fejlesztették ki. Vásárlás előtt ellenőrizze a kompatibilitást az Alza.cz-n található Kingston Configurator-ral.
Tovább a Configurator-ra

A Kingston memóriamodul növeli a kiszolgáló teljesítményét a többfeladatos vagy igényes feladatok elvégzéséhez. Ez a modul kifejezetten a Fujitsu szerver zökkenőmentes kompatibilitására lett kifejlesztve. Ez nagyszerű választás, ha ki kell bővíteni a memóriát a kiszolgálón, különösen akkor, ha nagy teljesítményre van szükség, növelve a felhasználói igényeket az adatterhelés és a szükséges programok esetében.

Az ECC technológia átláthatóan és valós időben ellenőrzi a memóriában tárolt adatok integritását. Megtalálja és javítja a hibát egy bitben, és észleli a hibát két bitben. Egyes memóriavezérlők az ECC-vel együtt nagyobb méretű hibákat is javíthatnak. A legtöbb professzionális munkaasztalhoz ECC-képes memória szükséges. A paritásvezérléssel együttműködve a memória maximálisan szabályozza a továbbított adatokat. A paritás az, hogy a kiegészítő információ (az úgynevezett paritásbit) hozzá van adva az egybites szóhoz, és ezután ellenőrzi az átvitt adatok hitelességét.

A regisztrált memória egyéni vezérlővel van ellátva, amely vezérli az egyes memóriamodulokhoz való hozzáférést, hogy megkönnyítse a memóriavezérlőnek a kártyán vagy a processzoron való működését. A memória úgy működik, mint egyetlen modul - a regiszter chip -, amely gondoskodik az egyes memóriacellákról történő írásról és olvasásról, és átvezeti a vezérlőbe e műveletek eredményét. Ez növeli a memória hozzáférés és a feldolgozási sebesség hatékonyságát, még akkor is, ha egyszerre több memóriamodult is használ. Néhány kiszolgálóelemhez regisztrált memória szükséges.


További információk:
Kompatibilitás:
Fujitsu: PRIMERGY RX2540 M1 (D3289)

Paraméterek

Használat & típus

Használat Szerverhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 8 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 133 MHz

Interfész

Egyéb jellemzők ECC, Regisztrált
Kód:  DSS0096g
Termékszám:  D1G72M151
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15