Oldal frissítése

Kingston 8 GB 1600 MHz-es DDR3 ECC Registered Single Rank x4 VLP

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston 8 GB 1600 MHz-es DDR3 ECC Registered Single Rank x4 VLP

Memória modul a neves Kingston-tól, amelyet kifejezetten kiválasztott IBM szerverekhez terveztek. Támogatja az ECC Registered Single Rank technológiát, 8 GB-os kapacitással rendelkezik, maximális üzemi frekvenciája pedig 1600 MHz csökkentett feszültség mellett. A memória busz szélessége 72 bit (64 bit adatok számára és 8 bit ECC kódnak). A "Registered" jelzés azt jelenti, hogy az egyes memória modulok hozzáférés vezérlővel vannak felszerelve. Ez megkönnyíti a munkát a vezérlő és az alaplap vagy a processzor között. Emellett növeli a memória hozzáférés hatékonyságát és a feldolgozási sebességet, még több memória modul egyidejű használata esetén is. Bizonyos szerver alaplapok kifejezetten Registered típusú memóriát igényelnek.
A memory kifelé úgy viselkedik, mintha egyetlen modul lenne - register chip - amely az egyes memória cellákba történő írásról és olvasásról gondoskodik, és a vezérlést ezeknek a műveleteknek az eredményére irányítja. Ez növeli a memória hozzáférés hatékonyságát és a feldolgozási sebességet, még több memória modul egyidejű használata esetén is. Az Error-Correcting Code technológia valós időben ellenőrzi a memóriában tárolt adatokat. Képes megtalálni és kijavítani a single-bit hibákat, és legalább megmutatni a kétbites hibákat. Egyes memória vezérlők az ECC-vel együttműködve képesek nagyobb méretű memória hibák kijavítására is. A legtöbb szerver alaplap ECC technológiával rendelkező memóriát igényel.

Paraméterek

Használat & típus

Használat Szerverhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 8 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 1 600 MHz

Interfész

Egyéb jellemzők ECC, Low Profile, Regisztrált
Kód:  DSS0374a2
Termékszám:  KTM-SX316LLVS/8G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20