Oldal frissítése

Kingston 4GB DDR3 1600MHz CL11 ECC Registered

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston 4GB DDR3 1600MHz CL11 ECC Registered

Gyors és elérhető DDR3 memóriamodul, amely nagy teljesítményű szerverekhez, több processzoros számítógépekhez lett megalkotva. Ezeknél képes a több sávos munkavégzés, és a fejlett alkalmazások gyorsaságát javítani. Támogatja az ECC Registered technológiát, amelyet professzionális rendszerek igényelnek. A Kingston memóriákat minden alaplap és számítógép ajánlja, mert kiváló kompatibilitással és megbízhatósággal rendelkeznek.
Az ECC technológia transzparensen ellenőrzi valós időben az adatok épségét, amelyek a memóriában vannak eltárolva. Ennek köszönhetően képes a kétbites hibákat megtalálni, egy biteseket pedig ki is javítani. Némely memóriavezérlők, amelyek támogatják az ECC-t képesek még ennél is nagyobb hibajavításra. A legtöbb professzionális alaplap csak ECC memóriákat támogat. A paritás ellenőrzéssel együttműködve maximális pontosságú kontrolt biztosít.
A regisztrált memóriák saját irányítóegységgel rendelkeznek, amely képes elérni az egyes memóriamodulokat, így könnyítve a processzor és az alaplap munkáját. A memória úgy viselkedik, mintha egy darab modulról lenne szó - chip regiszter - amely gondoskodik az adatok írásáról és olvasásáról az egyes modulokból. Ezeket az adatokat továbbítja az irányítóegységnek. Ennek köszönhetően növeli a memóriaelérés effektivitását és gyorsabbá teszi az adatok feldolgozását több memóriamodul esetében. Némely szerver alaplap csak regisztrált memóriamodulokat támogat.
A memória egy külön címezhető területtel rendelkezik (memory rank) 72 bites szélességgel (64 bit adat és 8 bit ECC kód). A legtöbb szerver chipset korlátozott számú memória rank-kel vagy előírt memóriakonfigurációval rendelkezik, így a vásárlásnál szem előtt kell tartani a jövőbeli bővítést – ha eléri a teljes memory rank számot az alaplapon, akkor már nem lehet további modulokat telepíteni, akkor sem, ha még lennének szabad foglalatok.


A memóriamodulok x8-as chipelrendezéssel rendelkeznek, így árban is elérhetőek, de nem támogatják a fejlett szerver technológiákat, mint pl. a multiple-bit error correction, Chipkill, memory scrubbing vagy az Intel Single Device DataCorrection (SDDC), így csak belépő szerver memóriának számítanak.

Kód:  DE536d7
Termékszám:  KVR16R11S8/4

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15