Oldal frissítése

HyperX 4 GB DDR3 1600 MHz-es CL10 Fury sorozat

4,9 195 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HyperX 4 GB DDR3 1600 MHz-es CL10 Fury sorozat

A HyperX jelölés a leggyorsabb Kingston termékek kiváltsága. Ez nincs másképp a kiváló memóriamodullal rendelkező Kingston HyperX Fury eszközzel sem, amely elegáns kék színű hűtővel rendelkezik, és a számítógépednek exkluzív megjelenést biztosít, amely illeszkedik a többi komponens színéhez is (a hűtő fekete, kék és fehér színben választható).


Tökéletes, nem csak gamereknek

A Kingston memória Fury kiadása különösen azok számára alkalmas, akik nem szeretnék befektetni az összes pénzüket a számítógépükbe. Megfizethető áráért azonban több, mint elegendő teljesítményt biztosít a modern játékok játszásához csakúgy, mint a grafikai munkákhoz és egyéb memória-igényes programokhoz. A memóriachipek hűtője a hosszú élettartamot és az órajel emelését teszi lehetővé.


Kingston 4GB DDR3 1600MHz

Az órajel emelése gyorsan és egyszerűen

Modern megjelenése kitűnik minden számítógépből, amelynek átlátszó az oldala. A hűtő nem csak vizuális funkcióval rendelkezik, de hatékonyan távolítja el a hőt a memória chipekből is, ezzel is növelve a megbízhatóságot, valamint lehetővé teszi az órajel emelését is.


Megbízhatóság és minőség

Mint minden más Kingston terméket, a HyperX Fury sorozat memóriáját is alaposan tesztelték. Magas megbízhatósággal rendelkezik, ami jellemző a márkára. A gyártó élettartam-garanciát és ingyenes szerviztámogatást is biztosít.

Barevné varianty

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM
Memória modul PC3-12800

Kapacitás

RAM memória mérete 4 GB
A csomagban található modulok száma 1 db
Modulok a csomagolásban 1x4GB

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 1 600 MHz
Áteresztőképesség 12 800 MB/s

Interfész

Feszültség 1,5 V
Egyéb jellemzők Passzív hűtés, Unbuffered
Világítás színe Megvilágítás nélkül
Kód:  DE62c1
Termékszám:  HX316C10F/4
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15