Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

HyperX 4 GB DDR3 1600 MHz-es CL10 Fury fekete sorozat

4,9 25 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HyperX 4 GB DDR3 1600 MHz-es CL10 Fury fekete sorozat

A HyperX megnevezés kizárólag a Kingston leggyorsabb termékeinek a kiváltsága. Nincs ez másként ezen Kingston HyperX Fury memóriamodul esetében sem, amely stílusos fekete kivitelű hűtővel kapható, ennek köszönhetően pedig tökéletes összhangban lesz a számítógépes konfigurációd színvilágával, egészen exkluzív megjelenést kölcsönözve annak. Lehetőséged van a fekete, kék és fehér színű hűtő közül választani.


A legjobb választás nemcsak a gamerek számára


A Kingston Fury edíciója legfőképp azoknak bizonyul majd a tökéletes választásnak, akik nem szeretnék minden megtakarításuk a számítógépes konfigurációjukra elkölteni. Megfizethető áron gondoskodik a több, mint elegendő teljesítményről, legyen szó modern játékok játszásáról, vagy akár grafikai munkákról, netán bármiféle memóriaigényes programról, ráadásul a hűtésnek köszönhetően a chipek élettartama jelentősen megnövekedett, illetve az időzítés is jobb teljesítményt nyújt.


Időzítés gyorsan és egyszerűen


A modern megjelenés tökéletesen beleillik minden átlátszó oldalfallal rendelkező számítógépes konfigurációba. Természetesen a hűtő nem csupán a szépségéért került a memóriamodulra, ugyanis rendkívül hatékonyan képes elvezetni a hőt a memóriachipekről, ezáltal növelve azok megbízhatóságát, illetve kitolva az időzítés határait.
 

Megbízhatóság és minőség


Úgy, ahogy az összes Kingston termék, úgy a Fury kiadásból való HyperX memóriák is alapos tesztelésnek lettek alávetve, ebből kifolyólag pedig bátran kijelenthető, hogy a tömegből messzemenően kitűnnek a gyártóra jellemző magasfokú megbízhatóságukkal, amelyet mi sem bizonyít jobban, minthogy a Kingston élettartam garanciát és ingyenes támogatást biztosít számára.

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM
Memória modul PC3-12800

Kapacitás

RAM memória mérete 4 GB
A csomagban található modulok száma 1 db
Modulok a csomagolásban 1x4GB

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 1 600 MHz
Időzítés CL10
Időzítés 10-10-10
Áteresztőképesség 12 800 MB/s

Interfész

Feszültség 1,5 V
Egyéb jellemzők Passzív hűtés
Világítás színe Megvilágítás nélkül
RGB vezérlés Nem támogatja
Kód:  DE62c2
Termékszám:  HX316C10FB/4
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20