Oldal frissítése

Kingston 32 GB DDR4 2666Mhz ECC Reg KSM26RD4 / 32HAI rendszermemória

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston 32 GB DDR4 2666Mhz ECC Reg KSM26RD4 / 32HAI rendszermemória

A Kingston memória modul növeli a szerverek teljesítményét, így azok megbírkóznak a multitaskinggal és a kihívást jelentő feladatokkal is. Ez a modul tökéletes kompatibilitása miatt zökkenőmentesen dolgozik a kiválasztott szerverekkel. Kiváló választás, ha bővíteni szeretné szervere memóriáját - különösen ha nagy teljesítményre van szükség a nagy adatterhelés vagy a növekvő felhasználói igények miatt.

A Kingston memória főbb jellemzői 

  • szerver-kompatibilis rendszermemória
  • Memória típusa: DDR4
  • Saját memóriavezérlője megkönnyíti a többi szerverkomponens munkáját
  • Magas működési frekvencia
  • A csomag egy Kingston modult tartalmaz
  • Regisztrált memória
  • Memória kapacitás: 32 GB

Rendszermemória ECC technológiával

Az ECC valós időben ellenőrzi a memóriában tárolt adatok integritását. Képes megtalálni és kijavítani az egybites, és észlelni a kétbites hibákat. Néhány memóriavezérlő az ECC-vel együttműködve képes még összetettebb hibákat is kijavítani. A legtöbb profi alaplap ECC-támogatással rendelkező memóriát igényel, mivel a paritás ellenőrzéssel a memória maximális kontrollt ér el az adatforgalom felett. A paritás azt jelenti, hogy egy bitet (úgynevezett paritásbit) hozzáadnak egy  bináris kódsorhoz, amit aztán egy egyszerű hibafeltáró kódként használnak az átvitt adatok integritásának megerősítésére.

Dedikált vezérlővel ellátott memória

A regisztrált memória saját vezérlője irányítja az egyes memória modulok hozzáférését, így megkönnyíti  az alaplapon vagy a processzoron található memória vezérlő munkáját. Kifelé a memória egy modulként viselkedik - ez a regisztrált chip intézi az írást és az olvasást az egyes memória sejtekből, és a vezérlőnek már csak ezen műveletek eredményét továbbítja. Ez növeli a hatékonyságot és a feldolgozási sebességet még több memóriamodul egyidejű használata esetén is. Néhány szerveralaplap kifejezetten regisztrált memóriát igényel.

 

Paraméterek

Használat & típus

Használat Szerverhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 32 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 666 MHz

Interfész

Egyéb jellemzők Regisztrált
Kód:  DSS0375a03
Termékszám:  KSM26RD4/32HAI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05