Oldal frissítése

Kingston 32 GB DDR3 1600 MHz-es KIT ECC CL11 2Rx8

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston 32 GB DDR3 1600 MHz-es KIT ECC CL11 2Rx8

A megbízható és erőteljes KIT DDR3 memóriamodulokat nagy teljesítményű rendszerekhez, szerverekhez és többprocesszoros számítógépekhez tervezték. Támogatják az ECC technológiát paritásellenőrzéssel és kapacitásuk 32 gigabájt. A Kingston memóriákat alaplap- és számítógépgyártók is ajánlják tökéletes kompatibilitásuk és megbízhatóságuk miatt. És még luxus életre szóló garancia is jár hozzájuk!
Az ECC technológia átláthatóan és valós időben figyeli  a memóriában tárolt adatok integritását és képes kijavítani az egybites, és észlelni a kétbites hibákat. Bizonyos memóriavezérlők képesek nagyobb volumenű hibákat is kijavítani az ECC-vel együttműködve. A legtöbb szerver igényli az ECC memória támogatást. A paritásellenőrző memórival együttműködve maximális kontrollt érnek el az adatforgalom felett. 
A "x8" chip szervezeteket használó memória modulok megfizethetőek, de nem támogatják a fejlett szerver technológiákat, mint például a több bites hibajavítás, a Chipkill, a memória tisztító vagy az Intel Single Device DataCorrection (SDDC), így "belépő szintű" szerverekhez ideálisak.
A memória modul egy hőmérséklet-érzékelőt is tartalmaz, amelyet a hőmérséklet figyelemmel kísérésére lehet használni így megelőzve a lehetséges problémákat.

Műszaki adatok:
típus:
DDR3 ECC
Kapacitás:
4x 8 gigabájt
Chipszervezet:
2Rx8
Max. működési frekvencia:
1600 MHz-es
Időzítés:
CL11-11-11
Tanúsítvány:
PC3-12800
Hőmérséklet-érzékelő:
igen

Kód:  DE564k
Termékszám:  KVR16E11K4/32
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15