Oldal frissítése

Kingston 1GB DDR2 800MHz CL6

4,8 45 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Kingston 1GB DDR2 800MHz CL6

Ez a minőségi, márkás DDR2 memória nagy teljesítményű alaplapok számára készült, 1GB-os kapacitással, 800MHz órajel sebsséggel, valamint PC6400 tanúsítvánnyal. A DDR1 memóriához képest kevesebb energiát fogyaszt, gyorsabb adatátvitelre képes és nagyobb frekvencián működik, így a teljesítmény is gyorsabban javul. 
Az alaplap gyártók által bevizsgált és hitelesített kivitelezés garantálja a megbízhatóságot, a kompatibilitást és az élettartam garanciát!
Figyelmeztetés: Mikor új számítógép rendszermemóriát vásárol, érdemes a gyártó két, ugyanolyan modulját megvenni (más néven KIT vagyis készlet) az egy helyett. Ez jobb stabilitást és megbízhatóságot nyújt a modern, chipes alaplapoknál, miközben növeli a memória teljesítményét dual-channel módban.
Műszaki adatok:
Típus: DDR2
Kapacitás: 1 GB
Maximális órajel: 800 MHz
Tanúsítvány: PC6400
CAS késleltetés: 6

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 1 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 800 MHz
Időzítés CL6
Kód:  DE296a1
Termékszám:  KVR800D2N6/1G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05