Oldal frissítése

Kingston 16GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX Savage Series

4,9 195 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston 16GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX Savage Series


A HyperX Savage egy egyedülálló kivitelű memória, kiváló minőségű alumíniumból készült aszimmetrikus hűtőbordával. Hatékonyan vezeti el a keletkező hőt, így a memória minden helyzetben optimálisan hűvös és megbízható marad. A masszív hűtőborda ellenére a memória alacsony profilú, így könnyen beilleszthető egy szűkösebb házba is, vagy egy nagy CPU hűtő mellé.


Tuningolás gondok nélkül

A beépített, kézi beállítású XMP profilok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy nagyobb teljesítményt érjenek elAz Intel XMP segítségével könnyedén beállítható a frekvencia, az időzítés és természetesen a feszültség is. Egyszerűen megfogalmazva lehetővé teszi a teljes platform tuningolását a BIOS-on belüli manuális beállítások nélkül.

2x 8 GB DDR3 1600 MHz CL9

2x 8 GB DDR3 1600 MHz CL9


HyperX

Megbízhatóság és minőség

Mint minden más Kingston terméket, a SAVAGE sorozatú HyperX memóriákat is alaposan tesztelték. Elsősorban megbízhatóságukkal tűnnek ki, ami a vállalat egyik legtipikusabb ismérve, ezért a gyártó 99 hónapos garanciát és ingyenes szerviz támogatást nyújt.

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 16 GB
A csomagban található modulok száma 2 db
A szett a következőkre alkalmas Dual-channel

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 1 600 MHz

Interfész

Feszültség 1,5 V
Egyéb jellemzők Passzív hűtés, XMP
Kód:  DE64e1
Termékszám:  HX316C9SRK2/16

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05