Oldal frissítése

Kingston 16GB DDR4 2400MHz CL17 ECC Registered Micron A

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston 16GB DDR4 2400MHz CL17 ECC Registered Micron A

A DDR4 típusú Server Premier memóriamodul a Kingstontól nagy teljesítményű munkarendszerekhez és szerverekhez készült. Ehhez a memóriamodulhoz a Kingston egy konkrét komponenst biztosít, az ún. BOM-ot (Bill of Material). Támogatja az ECC Registered technológiát. Az ECC átláthatóan és valós időben ellenőrzi a memóriában tárolt adatok integritását, így képes megtalálni és kijavítani a hibát egy bitben, és észlelni kettőben. Néhány memóriavezérlő képes az ECC-vel együttműködve nagyobb kiterjedésű hibák javítására is. A legtöbb szerverlap ECC támogatású memóriát igényel.

Legfontosabb jellemzői

  • 16 GB-os kapacitás
  • Kingston Server Premier sorozat
  • ECC Registered
  • Munkaállomásokhoz és szerverekhez tervezték
  • Csúcsteljesítmény és megbízhatóság
  • Maximalizálja az eszköz teljesítményét

A Registered memória rendelkezik egy saját vezérlővel, amely irányítja a hozzáférést az egyes memóriamodulokhoz, és így megkönnyíti a memóriavezérlő munkáját az alaplapon vagy a processzorban. A memória kifelé úgy viselkedik, mint egyetlen modul - regiszter chip - ami gondoskodik az egyéni memóriaegységekről való írásról és olvasásról, és a vezérlésnek már csak a műveletek eredményét továbbítja. Ez növeli a memóriahozzáférés hatékonyságát és a feldolgozási sebességet egyszerre több memóriamodul használata esetén is. Néhány szerverlap Registered memóriát igényel.

 

Paraméterek

Használat & típus

Használat Szerverhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 16 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 400 MHz
Időzítés CL17

Interfész

Feszültség 1,2 V
Egyéb jellemzők ECC, Regisztrált
Kód:  DE65t2b2d
Termékszám:  KVR24R17D8/16MA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15