Oldal frissítése

Kingston 16GB DDR4 2400MHz CL17 ECC Registered

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston 16GB DDR4 2400MHz CL17 ECC Registered

Hozza ki a maximumot szerveréből Kingston RAM használatával. Az amerikai gyártó terméke még a legnagyobb elvárásokkal rendelkezőket is meggyőzi. Ez a készlet négy darab DDR4 típusú modulból áll. Hatékony energiafelhasználást, gyorsabb adatátvitelt és nagyobb sebességet biztosítva. A progresszív CL17-es szisztéma és a 16 GB-os kapacitás tökéletes megoldást nagy teljesítményű szerverekhez.

Legfontosabb jellemzők

  • ECC technológia a hibás adatok felismerésére és javítására
  • Szerverek teljesítményének növeléséhez ideális megoldás
  • A nagy kapacitásának hála jelentős mennyiségű adatot képes kezelni
  • Az új technológiáknak köszönhetően sok adattal is megbirkózik
  • Ideális HPC, big data és virtualizáció kezeléséhez

Teljes kontroll az adatok felett

Az ECC technológiával átláthatóan és valós időben ellenőrizhető a tárolt adatok integritása. Így bármikor képes felismerni és kijavítani az esetleges hibákat. Bizonyos vezérlők az ECC technológiával karöltve nagyobb problémákat is képesek orvosolni. Ezért a legtöbb asztali számítógép támogatja az ECC alkalmazását. Nem beszélve a paritásvezérlésről, amely teljes kontrollt biztosít az adatátvitel felett. A paritás ugyanis az a kiegészítő információ (ún. paritásbit), amely lehetővé teszi az átvitt adatok hitelességének vizsgálatát.

Nagyobb hatékonyság és sebesség

A regisztrált memória egy saját vezérlővel lett ellátva, amely biztosítja a hozzáférést az egyes modulokhoz. Éppen ezért megkönnyíti a kontroller működését az alaplapon vagy a processzoron keresztül. A memória egyetlen modulként funkcionál – mint regiszter chip – amely gondoskodik a memóriacellák írásáról és olvasásáról, és amiknek az eredményeit továbbítja is. Ez a módszer növeli a hozzáférés és a feldolgozás hatékonyságát akkor is, ha egyszerre több modul van használatban. Néhány szerver ennek ellenére regisztrált memóriát is igényel.

 

Paraméterek

Használat & típus

Használat Szerverhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 16 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 400 MHz
Időzítés CL17

Interfész

Feszültség 1,2 V
Egyéb jellemzők ECC, Regisztrált
Kód:  DE65t2b
Termékszám:  KVR24R17D4/16
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15