Oldal frissítése

Kingston 16 GB DDR3 1600 MHz-es ECC Registered

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston 16 GB DDR3 1600 MHz-es ECC Registered

A kisfeszültségű Kingston memória modul a szerverek teljesítményének javítására szolgál multitasking vagy nagy igénybevételű feladatok végzésekor. Ezt a modult kifejezetten Lenovo szerverekhez tervezték. Kiváló megoldás a szerver RAM-jának kibővítésére, különösen ha nagy teljesítményt igénylő adatkezelésről vagy leterhelő szoftverekről van szó.
Az ECC technológia átlátható és valós idejű ellenőrzéseket végez a memóriában tárolt adatok integritásának biztosítása érdekében. Képes megtalálni és kijavítani bármilyen tárolási hibát. Néhány memória vezérlő az ECC memóriával együttműködve képes nagyobb hibák kijavítására is. A legtöbb profi alaplap ECC támogatással rendelkező memóriát igényel. A paritásellenőrzéssel kiegészülve a memória képes az átfutó adatok teljes ellenőrzésére.
A memóriaegység fel van szerelve egy vezérlővel, ami irányítja a hozzáférést az egyes memória modulokhoz és megkönnyíti a memória vezérlő munkáját az alaplapon vagy a processzorral. A memória külsőleg modulként viselkedik - mint egy regisztráló chip - vezérli az írást és olvasást. Így növeli a memória-hozzáférés hatékonyságát  és a feldolgozási sebességet. 

Paraméterek

Használat & típus

Használat Szerverhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 16 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 1 600 MHz

Interfész

Egyéb jellemzők ECC, Regisztrált
Kód:  DSS0319a2
Termékszám:  KTL-TS316LV/16G

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15