Oldal frissítése

Kingston 16 GB DDR3 1866MHz ECC Registered

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston 16 GB DDR3 1866MHz ECC Registered

DDR3 memória modul csökkentett kínálat egy tapasztalt gyártó Kingston amelyet hatékony munka rendszerek, szerverek és többprocesszoros számítógépek. Ez támogatja az ECC Registered technológia és kapacitása 16 gigabájt ECC technológia figyeli átlátható és valós időben a integritását a memóriában tárolt adatokat. Ez képes megtalálni és kijavítani a hibát, az egyik kicsit, és észleli a hibát, két bit. Néhány memória vezérlők képesek együttműködve ECC memória hibák kijavítására és a nagyobb mozgásteret. A legtöbb szerver alaplapokat igényelnek memória ECC támogatással.

Regisztrált memória van szerelve egy vezérlője hozzáférést az egyes memória modulok és megkönnyíti a munkát és a memória vezérlő az alaplapon vagy a processzor. Memory kifelé úgy viselkedik, mint egy modult - regisztrálja chip - aki törődik írás és olvasás egyéni emlékezet sejtek és a vezérlés a kimenetelét ezeket a műveleteket. Ez növeli a hatékonyságot a memória-hozzáférés és a feldolgozási sebesség esetén is több memóriamodul egyszerre. Néhány szerver alaplapokat igényelnek regisztrált memóriát.

Olyan eszközök :?
? Apple - Mac Pro

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 16 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 1 866 MHz

Interfész

Egyéb jellemzők ECC, Apple készülékekhez, Regisztrált
Kód:  DSS0122a1
Termékszám:  KTA-MP318/16G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10