Oldal frissítése

Kingston 16GB DDR4 2400Mhz Reg ECC KSM24RD8/16HAI

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston 16GB DDR4 2400Mhz Reg ECC KSM24RD8/16HAI

A Kingston memóriamodul fokozza a szerver teljesítményét  több, vagy nagyobb erőforrásigényű feladat végzésekor. A modul kifejezetten bizonyos kiszolgálókhoz készült.  Az eszköz nagyszerű választás, ha bővíteni kell a kiszolgáló memóriáját, különösen pedig akkor, ha nagy teljesítményre van szükség, mivel a növekvő felhasználói igények nagyobb adatforgalmat generálnak vagy erőforrásigényesebb programok hazsnálatát indukálják.

Főbb termékjellemzők

  • Rendszermemória kompatibilis szerverekhez
  • Memória típusa: DDR4
  • A memóriának saját vezérlője van, ami megkönnyíti a szerver többi elemének a használatát
  • Magas működési frekvencia
  • Kingston modul a csomagban
  • Regisztrált memória
  • Memóriakapacitás: 16GB

Rendszermemória ECC technológiával

Az ECC technológia átláthatóan és valós időben ellenőrzi a memóriában tárolt adatok integritását. Az ECC memória felismeri és korrigálja az egybites, felismeri a kétbites adathibát. Egyes memóriavezérlők nagyobb hibákat is kijavíthatnak az ECC memóriával együttműködve. A legtöbb professzionális asztali számítógép az ECC technológiát támogató memóriát igényel. A paritásellenőrzéssel a memória maximális ellenőrzést valósít meg a továbbított adatok fölött. A paritásbit kapott adatbitek helyességének ellenőrzésére szolgál a információ vevoje részéről.

Saját memóriavezérlővel

A regisztrált memória egyéni vezérlővel van ellátva, amely vezérli az egyes memóriamodulokhoz való hozzáférést, megkönnyítve ezzel a memóriavezérlő számára a kártya vagy a processzor kezelését. A memória látszólag az egyedüli modulként – a regiszterchipként – működik, amely gondoskodik az egyes memóriacellákból történő írásról és olvasásról, a vezérlő pedig  e műveletek eredményét továbbítja. Ez egyszerre több memóriamodul használatakor is fokozza a memóriamodulhoz való hozzáférés és a feldolgozási sebesség hatékonyságát. Egy kiszolgálótáblák regisztrált memóriát igényelnek.

 

Paraméterek

Használat & típus

Használat Szerverhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 16 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 400 MHz

Interfész

Egyéb jellemzők Regisztrált
Kód:  DSS0375a05
Termékszám:  KSM24RD8/16HAI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20