Oldal frissítése

KINGPIN cooling Extreme Type K

KINGPIN cooling Extreme Type K

Pontos hőmérséklet mérés a legfontosabb az extrém órajelelű tuningolásnál. Vannak olyan processzorok, amelyeknél jelentkezik az úgynevezett "CPU coldbug", azaz hogy egy bizonyos hőmérsékletet, például -110 °C-ot elérve nem reagálnak tovább. Ezért van szükség az aktuális hőmérséklet lehető leggyorsabb válaszidővel történő nagyon pontos mérésére. Az ilyen extrém tuningnál ugyanis néhány fokkal kisebb (mélyen a fagypont alatti) érték jelentheti a világrekordot. A leggyakoribb K hőelemek (érzékelők) nem használhatóak erre a célra, mert lassúak, és pontatlanok. Ezeket a KINGPIN cooling Extreme Type K érzékelőket Vince "K|ngp|n" Lucido  tervezte, és megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek is. 

Főbb jellemzői

  • A hőmérséklet pontos mérése
  • A legszigorúbb követelményeknek is megfelel
  • Nagyon tartós
  • A vezetékek szigetelése Kapton szalaggal, és árnyékoló köpennyel

A Kingpin érzékelő tökéletes technológiája

Eltérően más hőérzékelőktől a KPC Extreme nagyon tartós. Alapját a Watlow cég által gyártott 20AWG keresztmetszetű sodrott huzalok képezik. A huzalok szigetelésére Kapton szalagot használnak amelyet az árnyékoló köpennyel látnak el. Ezek a prémium huzalok ±0.5 °C (0,4%) pontossággal mérnek a -200 °C-tól 1200 °C-ig terjedő hőmérséklet tartományban. A hőérzékelő csatlakozói az OMEGA gyár szintén prémium kategóriás termékei. Minden érzékelőt bevizsgálnak az extrém tuningra egy professzionális Keithly 2001 multiméter műszerrel és egyúttal  Fluke márkájú 51/52 (I a II) típusú hőmérő modellekkel – amelyeket a profi túlhajtók is kedvelnek a válasz  sebessége és a pontosság miatt – vizsgálják a pontosságukat a leggyakrabban használt hőmérsékleteknél.

 
Kód:  KPCTP01
Termékszám:  KPC-TP-01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10