Oldal frissítése

Kinetic Traxle 12 mm Fine XL T-2120 átütőtengely

Kiegészítők a termékhez

Kinetic Traxle 12 mm Fine XL T-2120 átütőtengely

A Kinetic Traxle Fine XL T-2120 átütőtengely 12 × 1,75 × 205 mm átmérőjű és menetemelkedésű finom menettel rendelkezik és mountain bike-okhoz tervezték. A kúp alakú fejnek köszönhetően, amely kiemelkedik a kerékpár vázából,  a 12 mm-es rögzített hátsó tengellyel ellátott kerék a Kinetic edzőgörgő kúpjához rögzíthető. Ezenkívül használhatod más edzőgörgőkhöz  is. Tehát, ha kedvezőtlen időjárási körülmények között is szeretnél edzeni, az otthonod kényelmében, ez kiváló megoldás.

Megjegyzés: A tengelyt a következő márkákhoz fejlesztették: Specialized, Foundry, Cannondale, Santa Cruz, Scott és Intense.

Főbb jellemzői

  • Tengely mountain bike-okhoz, amelyek rögzített hátsó tengellyel rendelkeznek
  • Lehetővé teszi az edzést még rossz időben is
  • Kinetic edzőgörgőkhöz fejlesztették ki
  • Más edzőgörgőkhöz is használható

Kód:  SPTKi006
Termékszám:  851061001556

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10