Oldal frissítése

Kinetic Magnetic T-2400

4,3 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Kinetic Magnetic T-2400

A Kinetic Magnetic T-2400 edzőgörgő egy nagyszerű eszköz kerékpárosoknak az otthoni edzéshez. Ha rossz időben nincs kedvük kimenni a szabadba, de mégis szeretnének formában maradni. Ideális mountain bike-hoz, cyclocross kerékpárokhoz, single speed biciklikhez és BMX-ekhez. Valódi kerékpáros élményt nyújt. Használata közben a terhelést a mágneses ellenállás adja a lendkerékkel. Kilenc egyenletes működésű ellenállás fokozat közül választhatunk a kormányon lévő vezérlő segítségével. A tekerés rendkívül csendes és sima.

Fő előnyei

  • Igazi kerékpáros élmény
  • Mágneses ellenállás egység
  • Az ellenállás folyamatosan változtatható a kormányon 
  • Rendkívül csendes és egyenletes működés
  • Acél lendkerék
  • Nagyon stabil konstrukció

Egyedi funkciók és lehetőségek

A Kinetic Magnetic Trainer egy 2,8 kilogrammos acél lendkerékkel van felszerelve, amely rendkívül egyenletes, csendes és realisztikus kerékpár élményt nyújt. A trapéz alakú szerkezet nagy alapterületének köszönhetően nagyon stabil. Könnyedén elviselni az erőteljes használatot, rendkívül strapabíró és karbantartást nem igényel. Az edzőgörgő minden 20” és 29” közötti tartományban lévő kerékkel kompatibilis. 20-24" méretű kerekek esetén adaptert kell használni.
További információk:
Kompatibilitás:
20-29" kerékméretű biciklikhez
Súly:
12 kg

 
 
Kód:  SPT10545
Termékszám:  851061001235

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15