Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Kilner Italadagoló üveg 5 liter

5 1 értékelés
19 590 Ft

Kilner Italadagoló üveg 5 liter

Elegáns, kézzel készített üveghordó, ami frissítők tárolására szolgál nem csak kerti partikhoz, hanem bármikor a nyári melegben. Ez a Kliner, üveghordó csappal. Mintha a régi időkből csöppent volna ide a rozsdamentes acélból kézült csatos fedőjével. A tökéletes zárás érdekében a fedőre került egy gumi tömítés is.

Legfontosabb jellemzők

  • Időtlen design üveg és rozsdamentes acél kombinációjából
  • Praktikus csap italok felszolgálására
  • Csak hideg italoknak
  • Cserélhető gumi tömítés

Vintage design

Az üveghordó bájos, régies designnal bír - olyan, mintha a nagypapád most hozta volna fel a spájzból. A Kilner üvghordó csak hideg italok tárolására alkalmas, mint a limonádé, gyümölcslé, ice tea vagy bor. Az üveg nyaka elég széles, hogy kényelmesen beletehess jégkockát vagy gyümölcsdarabokat. Lehetőleg kézzel mosd el.

Méretek:
19 x 25 x 30 cm

Űrtartalom:
5 liter

Paraméterek

Tulajdonságok

Űrtartalom 5 l
Anyag Üveg
Tulajdonságok Csap
Kód:  SPTsc1911
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  5010853218557
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15