Oldal frissítése

KILNER Üveg italadagoló csappal 5 l

4,3 10 értékelés
16 290 Ft

KILNER Üveg italadagoló csappal 5 l

Elegáns, kézzel készített üveg hordó, amely a nyári forróságban jól fog szolgálni, mint a hűvös, folyékony frissítő tartálya a kerti partykon, vagy grillezéskor. Ez a Kilner üveg hordó csappal. A régi idők szelét hozza magával rozsdamentes acélból készült csatos zárjával. Hogy minden jól tömítsen, az üveg fedelet cserélhető gumitömítéssel látták el.

Fő jellemzők

  • Időtlen dizájn egyesíti az üveget és a rozsdamentes acélt
  • Praktikus csap az italok adagolására
  • Csak hideg italoknak
  • Cserélhető gumi tömítés

Klasszikus design

A Kilner üveg hordó megjelenése klasszikus egy kis időtlen érzéssel, mintha éppen most került volna elő a dédi a konyhaszekrényéből. A hordó csak hideg és frissítő italoknak alkalmas, mint a házi limonádé, a gyümölcslé, a jeges tea vagy a bor és hasonlók. Az üveg fedél szája elég széles ahhoz, hogy kényelmesen beletölthesd a jeget vagy a gyümölcsdarabokat. Inkább kézzel mosogasd el.

Méretek:
18,2 × 25,4 cm x 31,5 cm

Űrtartalom:
5 liter

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Űrtartalom 5 l
Anyag Üveg
Tulajdonságok Csap
Kód:  SPTsc1914
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  5010853202099
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10