Oldal frissítése

KILNER italadagoló automata 8 l, klasszikus

4,3 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KILNER italadagoló automata 8 l, klasszikus

Elegáns, kézzel készített üveghordó, amely a nyári forróságban jól fog szolgálni hűvös, folyékony frissítők tartályaként a kerti partikon vagy grillpartik alkalmával. Azért, hogy a benne lévő folyadékot egyszerűbben lehessen adagolni, a Kilner üveghordó egy csappal van ellátva. A rozsdamentes acélból készült csatos zárja pedig a régi időket idézi. Annak érdekében, hogy mindig megfelelően zárjon, az üveg fedelét cserélhető gumitömítéssel látták el, így a hordóban tárolt italok megőrzik frisseségüket, zamatukat.

Legfontosabb jellemzők

  • Időtlen dizájn az üveg és a rozsdamentes acél kombinációja révén
  • Praktikus csap az italok adagolására
  • Csak hideg italoknak
  • Cserélhető gumitömítés

Klasszikus design

A Kilner üveg hordó klasszikus, időtlen megjelenése azt az érzetet kelti, mintha éppen most került volna elő a dédanyánk konyhaszekrényéből. A hordó csak olyan hideg és frissítő italok tárolására alkalmas, mint a házi limonádé, a gyümölcslé, a jeges tea, a bor és hasonlók. Az üveg szája elég széles ahhoz, hogy kényelmesen bele lehessen tölteni a jeget vagy a gyümölcsdarabokat. Mosogatógépben nem tisztítható, inkább a kézi mosogatás ajánlott,

Méretek:
21 x 28 x 36,3 cm

Űrtartalom:
8 liter

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Űrtartalom 8 l
Anyag Üveg
Tulajdonságok Csap, Mosogatógépben mosható
Kód:  SPTsc1913
Termékszám:  0025.403

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20