Oldal frissítése

Kilenc Elm kannibálja

Audiókönyv
4,9 34 értékelés
8 090 Ft

Kilenc Elm kannibálja

Egyszer elmenekült a gyilkostól. Meg tudja csinálni másodszor? Robert Bryndza bemutatja Kate Marshall új nyomozót.

Robert Bryndza bemutatja az új nyomozót, Kate Marshallot, egy nehéz helyzetben lévő és erős igazságérzetű nőt.
Tizenöt évvel ezelőtt Kate Marshall volt a londoni rendőrség emelkedő csillaga. Képes volt megoldani egy veszélyes és kegyetlen sorozatgyilkos esetét, a Kilenc Elms illeszkedő Kanibal becenévvel, annak ellenére, hogy szinte meghalt.
Most Kate előadásokat tart az egyetemen, és megpróbálja békés életet élni, ahogy a múlt visszatér. Segítségért kérő e-mail nemcsak a fiatal lányok gyilkosságával kapcsolatos folyamatban lévő nyomozásba vonzza. A működési módjuk veszélyesen hasonlít egy esetre, amelyet tizenöt évvel ezelőtt oldott meg. Nem csak az emlékek. A gyilkos utánzó befejezni akarja a munkát ... És tehát Kate-nek vissza kell térnie a nyomozáshoz, hogy befejezze a sajátját - elkapjon egy újabb sorozatgyilkost.

Robert Bryndza

Robert Bryndza egy brit szerző, aki állandó férjeivel, Józsevével él Szlovákiában. Jeho prvního thrilleru, Dívky v ledu, se v zahraničí již pro­daly více než dva miliony výtisků, byl označen jako The Wall Street Journal a USA Today bestseller a práva byla prodána do devětadvaceti jazyků. The Girl in the Ice (Dívka v ledu) je první díl poutavé série s vyšetřovatelkou Erikou Foste­rovou. I jeho další pokračování Night Stalker (Noční lov), Dark Water (Temné hlubiny), Last Breath (Do posled­ního dechu), Cold Blood (Chladnokrevně) a Deadly Secrets (Smrtící tajnosti) se drží na předních příčkách nejprodávanějších knih.
Nyní Robert Bryndza pracuje na sérii případů nové hrdinky Kate Marshallové, ženy s pohnutým osudem a silným smyslem pro spravedlnost, kterou jako novou vyšetřovatelku představil v knize Kanibal z Nine Elms (Nine Elms). 
E két sorozat mellett romantikus és humoros külföldi bestsellerek szerzője.

Paraméterek

Audio

Délka 12:49:53

Részletek

Rok vydání 2019
Méret 128 kbps 1 063 MB
Kategorie Detektívtörténetek, krimik, Hangoskönyvek, Idegen nyelvű irodalom
Série Kate Marshall (audio)
Díl série 1
Nyelv Cseh

Szerző

Autor Robert Bryndza
Interpret Martin Stránský
Kód:  AK1B798
Jótállás: 24 hónap

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10