Oldal frissítése

Kiepe Toy Curl

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kiepe Toy Curl

Gyönyörű hullámok fáradtság nélkül. A(z) KIEPE márkájú automatikus hajsütővas ügyes segítőtárs az olyan nők számára, akik varázslatos hajfürtöket szeretnének a fodrászuk meglátogatása nélkül. Ez az elegáns hajsütővas melynek legnagyobb teljesítménye 7,5 W saját maga tekeri fel a hajtincseket, így minden hullám szép egyforma lesz. A vas fejének átmérője 19 mm, ami azt jelzi, hogy a széles hajsütők közé sorolható. Elsősorban hosszabb hajhoz és nagyobb hullámok készítéséhez ajánlott. A fej borítása kerámia, ennek köszönhetően a hő egyenletesen oszlik el, így a haj nem károsodik. Extra gyors felmelegedési ideje egy újabb bizalomgerjesztő tulajdonsága. A(z) Kiepe Toy Curl voltaképp 60 s elteltével munkára kész. A hibátlan hajkoronához a hajunk típusához és aktuális állapotához optimális hőmérsékletet kell beállítanunk. A(z) KIEPE hajsütővas 3 fokozattal rendelkezik, max. hőmérséklete pedig 210 °C. Fontos, hogy finomabb hajra alacsonyabb hőfokot, míg keményebb hajra magasabb hőfokot válasszunk.

Hajsütővas Kiepe Toy Curl Képernyő
Hajsütővas Kiepe Toy Curl Csomag tartalma

A(z) Kiepe Toy Curl hajsütővas főbb jellemzői

  • KIEPE automata hajsütővas a tökéletes hullámokért
  • Anyaga: kerámia
  • Maximális hőfoka: 210 °C
  • Hőmérséklet fokozatok: 3
  • Felmelegedési idő: 60 s
  • Pofonegyszerű használat
  • Átmérője: 19 mm

A csomagolás a készüléken kívül a következőket tartalmazza: Spirálos feltét. Tehát frizurádnak csak kreativitásod szabhat határt. Jár hozzá egy praktikus utazótáska, amely megkönnyíti a szállítását és a portól is megvédi.

Hajsütővas Kiepe Toy Curl Lifestyle

Paraméterek

Típus

Típus Automata

Tulajdonságok

Anyag Kerámia
Bemelegedési idő 60 s
Teljesítményfelvétel 7,5 W
Hőmérséklet fokozatok száma 3
Max. hőmérséklet 210 °C
Átmérő 19 mm

Működés és kiegészítők

Tartozék típusa Spirálos
Működés és kiegészítők Útitáska

Szín

Szín Fekete
Kód:  KIEKV723
Termékszám:  8200

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15