Oldal frissítése

Kiepe K-Style Twist 28

30 890 Ft

Kiepe K-Style Twist 28

Romantikus hullámok fáradtság nélkül. A(z) KIEPE vállalat által gyártott csipeszes hajsütővas ügyes segítőtárs az olyan nők számára, akik varázslatos hullámokat szeretnének egy drága hajszobrász közbeavatkozása nélkül. Ez az elegáns hajsütővas tipikus csipeszes alakjáról ismerhető fel. A csipesszel egyszerűbb dolgozni, így minden hullám tökéletes lesz. Fejének átmérője 28 mm, így ez a hajsütő a szélesebbek közé tartozik. Főleg hosszú hajhoz és nagyobb loknik készítéséhez ajánlott. A fej felülete titán, amely jól tűri a magas hőmérsékletet. A titán garancia a hosszú élettartamra. További pozitívuma, hogy megszünteti a haj elektromos töltöttségét.

A(z) Kiepe K-Style Twist 28 elektromos hajgöndörítő fontosabb tulajdonságai

  • KIEPE csipeszes hullámosító hajsütő a gyönyörű hullámokért
  • Anyaga: titánium
  • Max. hőfoka: 220 °C
  • Automatikus kikapcsolás funkció
  • Könnyű használat
  • Vezetékének hossza: 3 m
  • A hajsütővas átmérője: 28 mm

A(z) Kiepe K-Style Twist 28 hajgöndörítő kiegészítő funkciói

Rendelkezik automatikus kikapcsolás funkcióval is, így nem gond ha bekapcsolva felejted. A(z) 3 m hosszú kábel komfortos használatot garantál. Ezzel a hajsütővel nem kell a konnektor mellett állnod. Modern kialakítása már csak hab a tortán.

Paraméterek

Típus

Típus Csipeszes

Tulajdonságok

Anyag Titánium
Max. hőmérséklet 220 °C
Kábel hosszúsága 3 m
Átmérő 28 mm

Működés és kiegészítők

Működés és kiegészítők Automatikus kikapcsolás

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  KIEKU801
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8528

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15