Oldal frissítése

Kiepe K-Style Twist 25

30 890 Ft

Kiepe K-Style Twist 25

Gyönyörű hullámok fáradtság nélkül. A(z) KIEPE által készített csipeszes hajsütővas nélkülözhetetlen az olyan nők számára, akik természetes hatású hullámokat szeretnének de nincs kedvük fodrászhoz menni. Ez a praktikus hajsütővas mindenekelőtt csipeszes kialakításáról ismerhető fel. A csipesszel könnyebb formázni, így minden hullám egyforma méretű lesz. A henger átmérője 25 mm, ami azt jelzi, hogy a széles hajsütők közé sorolható. A nagyobb lokniktól a lazább hullámokig bármilyen frizurát elkészíthetsz vele. A fej borítása titán, amely karcálló és a magas hőmérsékletet is jól tűri. A titán garancia a hosszú élettartamra. További pozitívuma, hogy megszünteti a haj elektromos töltöttségét.

A(z) Kiepe K-Style Twist 25 hajgöndörítő legfőbb tulajdonságai

  • KIEPE csipeszes elektromos hajgöndörítő a tökéletes hullámokért
  • Anyaga: titánium
  • Max. hőfoka: 220 °C
  • Automatikus kikapcsolás funkció
  • Egyszerű és könnyű használat
  • A vezeték hossza: 3 m
  • A hajsütővas átmérője: 25 mm

A(z) Kiepe K-Style Twist 25 hajgöndörítő további funkciói

Bizonyos idő elteltével kikapcsolja magát, így az se probléma ha néha szétszórt vagy. A(z) 3 m hosszú kábel kényelmes használatot garantál. Ezzel a hajsütővel a szoba bármelyik sarkában elkészítheted a frizurád. Elegáns és modern formája már csak hab a tortán.

Paraméterek

Típus

Típus Csipeszes

Tulajdonságok

Anyag Titánium
Max. hőmérséklet 220 °C
Kábel hosszúsága 3 m
Átmérő 25 mm

Működés és kiegészítők

Működés és kiegészítők Automatikus kikapcsolás

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  KIEKU504
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8525

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20