Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

iHealth ALD 602 Ujjbegyszúró

4,9 10 értékelés
3 590 Ft

iHealth ALD 602 Ujjbegyszúró

Ha van egy otthoni iHealth BG5 vércukorszintmérőd, akkor használatához, minden bizonnyal cserealkatrészekre is szükséged lesz. Ezek közé a cserealkatrészek közé tartozik az ALD 602 automatikus ujjszuró toll is, mely 28GI tűkkel kompatibilis. 

Főbb jellemzők:

  • Tartalék 28 Gi tűkkel kompatibilis ALD 602 automata ujjszúró toll, iHealth BG5 vércukorszintmérő készülékhez
  • Nagyon könnyen kezelhető

iHealth BG5 vércukorszintmérő

Az iHealth BG5 vércukorszintmérő egy olyan eszköz, mely méri és rögzíti vércukorszintedet. Előnyei közé tartozik kompakt mérete, gyönyörű formatervezése, valamint gyors és pontos mérései, melyek ideje nem több 5 másodpercnél. Az elegáns készülék, LED kijelzőjének segítségével jeleníti meg a mért adatokat, melyek könnyen olvashatóak. Az ingyenes, Apple eszközökhöz készült iHealth Gluco-Smart applikáció (melyhez Bluetooth-on keresztül csatlakozhatsz) segítségével ídőt takaríthatsz meg, továbbá segít kiküszöbölni a manipulációból eredő hibákat is. Eredményeidet családoddal vagy orvosoddal, így akár azonnal megoszthatod. Egy ingyenes felhő tárhely segítségével, eredményeid biztonságosan, mintegy napló formájában rögzítésre kerülnek. Sőt mi több, mintegy bónuszként, az eszköz rögzíti a teszt csíkok számát, szavatosságát, továbbá figyelemmel követi az inzulin vagy más gyógyszerek szükséges mennyiségét.

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkció Bluetooth
Kód:  EAIH015a8
Jótállás: 24 hónap
Kiterjesztett garancia: +36 hónap
Termékszám:  IH-ALD-602

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05