Oldal frissítése

EVOLVEO A2 5V

3,4 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EVOLVEO A2 5V

A praktikus EVOLVEO A2, 5V kábel a számítógépházat megvilágító Rainbow RGB LED  EVOLVEO 12R1R ventilátor vagy a Rainbow RGB LED EVOLVEO 30S2 szalag csatlakoztatására szolgál. Az RGB Rainbow eszköz abban tér el a klasszikus RGB ventilátoroktól és szalagoktól, hogy egy időben képes megjeleníteni a szivárvány mind a hét színét: a pirosat, a narancsot, a sárgát, a zöldet, a világoskéket, a kéket és a lilát. Az RGB Rainbow 5V-os tápról működik.

Az EVOLVEO A2, 5V kábel EVOLVEO 12R1R ventilátorokhoz és EVOLVEO 30S2 szalagokhoz készült, és kompatibilis az RGB papa 5V 3-tűs csatlakozóval rendelkező alaplapokkal (GIGABYTE, MSI, ASUS, ASRock, stb.)


Az EVOLVEO A2 főbb jellemzői

  • EVOLVEO 12R1R Rainbow ventilátorokhoz és EVOLVEO 30S2 Rainbow szalagokhoz
  • Akár négy RGB rainbow eszköz is csatlakoztatható hozzá
  • Az RGB papa 3-tűs 5V csatlakozóval ellátott alaplapokkal kompatibilis
  • Csatlakozók: 4x6 pin papa, 1x 3pin RGB mama, 1x Molex
  • Hossza: 100cm

Megjegyzés: az EVOLVEO A2 5V kábel nem használható RGB ventilátorokhoz és 12 V-os táppal működő szalagokhoz, EVOLVEO 12R1 ventilátorhoz és EVOLVEO 25S1 szalaghoz. Ezekhez EVOLVEO A1 kábel szükséges.


Kód:  UE118a2
Termékszám:  rgb-cab-a2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15