Oldal frissítése

Kian SlimTab 8 3G R

2,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kian SlimTab 8 3G R

Kian SlimTab 8 egy tablettát, de felszerelt modern operációs rendszer a Google Android 5.1 Használata révén a legszélesebb körben használt mobil rendszer lesz szó millió alkalmazások. Természetesen van a teljes integráció a Google-szolgáltatások, e-mail, keresés, térképek, felhő tároló.

legfontosabb jellemzői

  • izmos processzorral
  • Kijelző IPS technológiával
  • 3G modem
  • Funkció USB On the Go
  • multitouch réteg
  • Lehetőség helyezze Micro SD kártyával akár 32 GB

sokoldalú berendezés

Így felszerelt tablet létrehozni tökéletes indító eszköz, amely nagyon könnyű megérteni az irányt az újonnan létrehozott multimédiás szórakoztató. Kian SlimTab 8 lesz valójában szolgálnak nem csak fogyasztja az interneten, hanem a filmeket nézni, kedvenc klipek a YouTube-on, és zenét hallgatni. Próbálja ki a népszerű közösségi szolgáltatásokat, videohívások Skype segítségével és néhány egyszerűbb játékokat. Viszonylag nagy multitouch képernyő tennie, hogy meghívja.

Kód:  KIA010e
Termékszám:  KST83GR10001-KST83GS108000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20