Oldal frissítése

Kian SlimTab 10.1 3G R

1,6 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Kian SlimTab 10.1 3G R

Kian SlimTab 10.1 jól felszerelt tablet rendkívül kedvező áron egy modern operációs rendszer a Google Android 1.5 Használata révén a legszélesebb körben használt mobil rendszer lesz szó millió alkalmazások. Természetesen van a teljes integráció a Google-szolgáltatások, e-mail, keresés, térképek, felhő tároló.

legfontosabb jellemzői

  • izmos processzorral
  • Csúcsminőségű kijelző IPS technológiával
  • 3G modem
  • Az operációs rendszer a Google Android 5.1

nagy teljesítményű hardver

A számítási teljesítmény a régi négymagos processzor Intel Atom C3230 X3, ami nemcsak gazdaságos, hanem elég erős a mindennapi tevékenységek és igénytelen játékokat. Partner teszi őt a videokártya Intel HD Graphics és 1 GB memóriával. A kimenet jelenik meg az érintős IPS kijelző kiváló szín. Mert az adatok készen flash memória kapacitása 8 GB, amely megosztja az operációs rendszer, akkor a bővítőhely a micro SD kártyával akár 32 GB.

Kód:  KIA030b
Termékszám:  5901821991193

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15