Oldal frissítése

Kian Intelect X1 HD + billentyűzet

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Kian Intelect X1 HD + billentyűzet

Vajon hogy vesz egy tabletta vagy notebook elonyeiket különleges tulajdonságokkal? Mi lenne mindkettő?Tablet PC Kian Intelect X1 HD mert egyesíti mindkettő, így megszabadulni a dilemma. Notebook módban neki, hogy rendezni mindent, amire szüksége van, és akkor egyszerűen húzza ki a billentyűzetet, és hirtelen van egy tabletta, HD kijelző és a A windows 10.

tulajdonságok és

  • Nagy multitouch IPS kijelző
  • Notebook és tablet egyben
  • Szép, elegáns, fekete
  • Minőségi Intel processzor
  • Egy pár kamerák videohívások és képek
  • MicroSD támogatás akár 64 GB
  • Előre töltött operációs rendszer Microsoft A windows 10 Fő

Erő laptop, tablet jólétét

Kian Intelect X1 FHD egy olyan eszköz, amely sokat kínál. Egy vonzó áron megtalálja benne a nagyszerű társ az utazáshoz. Írásra hosszú tesztelés és egyéb munka egyszerűen csatlakozhat a dokkoló billentyűzet, és ha azt szeretnénk, hogy szörfözhet az interneten, fogadott üzenetek megtekintése vagy játszhatunk a tablet. Két eszköz egyben pénzt takarít meg és a tér. Köszönhetően a rendkívül kompakt méretek, ez lesz szerves része a mindennapi életben.

Szép kijelző és a modern technológia

A domináns eleme a HD képernyő átlója 10,1 ", amely együtt stylusovým toll maximális hatékonyság és a kényelem. A technológia lenyűgözően élénk színeket és éles képeket rajzolnom a közepén a cselekvés. Plusz ők is széles látószög 170 fok, amely értékelni fogja, amikor filmet néz a barátokkal. A gyors WiFi még online és kapcsolatokra, például a vezeték nélküli fejhallgató, hangszóró, annak biztosítása érdekében, Bluetooth negyedik változat, amely különbözik elődjétől erőteljes gyorsulást és nagyobb tartományban. Felejthetetlen pillanatok zvěčníte hátsó 2 megapixeles fényképezőgéppel videó és utasította, hogy egy kamera előtt az azonos felbontású. Nem mögött csatlakozó készlet. Jelenleg két USB Host, Micro USB, micro HDMI és SD kártya olvasó akár 64 gigabájt

A windows 10

A noteszgép Microsoft A windows 10 Home, amely összehozza a modern és gyors ütemű környezet magas szintű biztonságot. Örülök, testreszabható start menü, gyors ébredés az álomból és gyors választ. Kapsz hozzáférést a Windows Store, ahol könnyen letölthető ingyenes és fizetős digitális tartalom alkalmazásokat és játékokat.Egy újdonság egy teljesen új böngésző a Microsoft Edge, amely teljes mértékben élvezni a böngészést, keresést és online tevékenységek.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 10,1 "
Kijelző típusa Fényes
Panel IPS
Maximális felbontás 1280 × 800 px

Processzor

Processzor típusa Intel Atom
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 1,44 GHz (1 440 MHz)
Core boost frekvencia 1,84 GHz (1 840 MHz)
Cache Processzor 2 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, Alacsony energiafelhasználás

Rendszermemória

Memória típusa DDR3L
Memória frekvencia 1 600 MHz (1,6 GHz)

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Tárolókapacitás (teljes) 32 GB

Felszerelés

Felszereltség Érintőképernyő, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 2 Mpx

Kialakítás

Üzemmód Leválasztható kijelző

Interfész

Adat Micro USB
Audio Fejhallgató bemenet
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi WiFi 802.11n, WiFi 802.11g, WiFi 802.11b
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 261 mm
Mélység 175 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás EN int.
Kód:  KIA110b

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10