Oldal frissítése

KGUARD QRT-501

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KGUARD QRT-501

Szeretné tudni, hogyan védheti meg otthon és a tulajdon, és ezzel neutratit sok pénzt? A válasz IP kamera KGUARD QRT-501. Ez egy ideális eszköz, ha azt akarjuk, hogy a ház és annak eszközei biztonságban, amíg szeretne lenni a kép az ő családja. Ez lesz az Ön számára a minőség és éles képek HD felbontás, amely lehet továbbítani a vezeték nélküli internet a telefonra, bárhol, bármikor.

Legfontosabb jellemzők

  • 65 ° kamera rögzíti a képeket HD
  • ahol a szem a kamera megy, akkor választhat, aszerint, hogy azok
  • Éjjellátó fogja őrizni ház sötétedés után
  • mikrofon és hangszóró lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt
  • kamera automatikusan elindul, ha mozgást érzékel, és elküldi a videó e-mailben
  • Alkalmazás KViewCam akkor hozzáférhet a kamera bárhol, bármikor
  • abban az esetben, betörés akkor telefonon azonnal riasztást

Tartsa otthon ellenőrzés alatt

A kamera rugalmasságot kínál a hatalom akkor szerelhető szinte bárhol. Akkor tedd az asztalra, vagy a polcon, de nem rögzíti a falhoz nem jelent problémát. Hol fognak szemet kamera fej, személyre arculatát.Az a képesség, hogy tilt, 120 ° forgatni a kamerát 355 ° kapsz egy tökéletes áttekintést, hogy mi történik a szobában.Eye kamera fedezi 65 ° és videót készít a felbontása 1280 × 720, így nem marad le egyetlen részlet. Van is egy éjjellátó hogy láthatjuk akár 10 méter teljes sötétségben, és figyeli a szeretteit vagy háziállatok sötétedés után. A kamera is fel van szerelve egy mikrofon hangszóró. Lehetővé teszi, hogy kommunikálni a haza szeretteiknek, ugyanúgy, mint veled. 

Az tudja, bárhová is megy

A mozgásérzékelő segítségével a kamera rögzíti, ha mozgást érzékel, és küldje videó tömörítési h.264 az e-mail. Store videokamera de azt is Micro SD kártya maximális kapacitása 64 gigabájt Minden, ami történik az otthonában, hogy ellenőrizze a KViewCam az Android és iOS, hogy Ön bárhol. Abban az esetben, hogy betör a ház ismeretlen betolakodó, a kamera végig az alkalmazás értesíti, és kezdeményezheti a szükséges lépéseket, hogy megakadályozzák a lopás. 

Paraméterek

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Tápellátás Jack

Videó

Maximális felbontás 1280 × 720 px
Videó kompresszió H.264

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot, WiFi
Memóriakártya nyílása MicroSD
SD kártya max. méret 64 GB

Méretek

Szélesség 105 mm
Magasság 135 mm
Mélység 130 mm
Kód:  KG350b
Termékszám:  QRT-501
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15