Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

KGUARD hibrid 16-csatornás DVR felvevő + 8x színes kültéri kamera

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KGUARD hibrid 16-csatornás DVR felvevő + 8x színes kültéri kamera

A tulajdonod, házad vagy a céged bebiztosítását a mai világban semmiképpen sem szabad két alábecsülnöd. Sok-sok tolvaj és vandál bolyong az utcákon, akiknek cselekedetei véget nem érő könnyeket csalhatnak a szemedbe. A KGUARD kamerarendszerrel professzionális szinten tudod megvédeni a házadat. A szett 8 darab külső CCTV kamerából és egy DVR felvevőből áll, amely képes befogadni egy darab, akár 6 TB-os SATA merevlemezt. A kamerák HD felbontásban készítik a videót, amelyet a hozzáadott software segítségével akár a mobiltelefonodon is nyomon követhetsz.

A KGUARD kamerarendszer legfontosabb tulajdonságai

  • 16 csatornás DVR felvevő + 8 darab színes kültéri CCTV kamera
  • Kiváló minőségű 1080 × 720 px HD felvétel
  • Képes befogadni egy választható SATA HDD-t akár 6 TB-os kapacitással
  • A rendszer egyszerű és gyors telepítése felhasználóbarát környezettel és egyszerű irányítással
  • Lehetőség van felvétel készítésére és a közvetlen megfigyelésre is (a mellékelt mobil alkalmazáson keresztül)
  • A KGuard kamerák LED diódás éjszakai fénnyel rendelkeznek, hatótávolsága 30 méter

A KGuard hosszú felvételeket készít

A 16-csatornás KGuard felvevő egység lehetővé teszi a 1080p felbontású felvételek készítését H.264 kodekkel, amelyet a választható belső merevlemezre ment, amely számára rendelkezésre áll a SATA pozíció. Akár a 6 TB méretű merevlemez kezelését teszi lehetővé. Tulajdonképpen a VGA és a HDMI kimenetre bármilyen képmegjelenítő eszközt rá lehet csatlakoztatni. Továbbá rendelkezésre áll 4 darab audio bemenet, 1 kimenet és a szükséges Fast Ethernet kapcsolódás. A Kview Link mobil alkalmazás segítségével távolról is képes leszel figyelni és irányítani az egész biztonsági rendszert. A 8 darab kamera valóban megbízhatóan megvédi a tulajdonodat.

A KGuard kamerák minőségi képe

A kamerák 1 mega-pixeles CMOS érzékelővel vannak ellátva, amelyek HD felbontása 720 soros, az objektív fix fókusztávolsága pedig 3,6 mm, 65 fokos látószöggel. Az éjszakai felvételekhez IR LED világítást alkalmaz, amelynek a hatótávolsága 30 méter. Ami az hangot illeti, az S/N Ratio eléri a több mint 48 dB (AGC OFF).

Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  KG232c1
Termékszám:  HD1681-8WA813F

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15