Oldal frissítése

KGUARD 8 csatornás DVR + 4x színes kültéri kamera

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KGUARD 8 csatornás DVR + 4x színes kültéri kamera

 

A KGUARD kamerarendszer tartozékai, mint a felvevő és a kamerák, mind-mind felhasználóbarát készülékek, mégis mindent tudnak, amit egy modern megfigyelő rendszernek tudnia kell. A rendszer Full HD minőségben játssza fel a képet, amelyet valós időben kódol a H.264 tömörítési technológia segítségével. Ez biztosítja a kiváló képminőséget, és úgy optimalizálja a fájlok méretét, hogy azok tárolásra és online közvetítésre is alkalmasak legyenek. A rendszerhez nem csak analóg Full HD kamerákat lehet csatlakoztatni BNC csatlakozókkal, hanem IP kamerával is kompatibilis, így átfogó megoldást nyújt a különféle, egymástól távol eső pontokból való megfigyelésre.

Legfontosabb jellemzők

  • Komplex megoldás 8 analóg és 2 IP kamerával
  • Kompatibilis max. 1080 pixeles analóg kamerával és max. 8 megapixeles ONVIF IP kamerával
  • Valós idejű feljátszás különféle felbontásban (hibridben is)
  • KVIEW mobilalkalmazás QR párosítással és Push üzenettel
  • A felvételek tárolása HDD-n, USB-n vagy hálózati adattárolón lehetséges
  • A mellékelt kültéri kamerák éjjellátó funkcióval rendelkeznek

Széleskörű megfigyelés

A rendszernek a tárolón kívül semmi másra nincs szüksége. Csatlakoztatni kell hozzá egy VGA vagy HDMI kijelzőt, esetleg televíziót, az egér mellékelve van a csomagban. A felhasználói felületen beállíthatjuk a feljátszás minőségét, a riasztás zónáját és sok mást. A KView alkalmazás segítségével távolról is figyelemmel kísérhetjük a történéseket, mindössze egy okostelefonra vagy táblagépre van ehhez szükségünk. A párosítást megkönnyíti a QR-kód beolvasása. Ezen felül ez a modern megfigyelő rendszer a felvételeket a felhő alapú Dropbox tárhelyen is képes tárolni. A munkahelyünket vagy az otthonunkat állandóan megfigyelhetjük.

A kamerák mellékelve

A mellékelt kamerák kültéri használatra lettek tervezve, ezért a kivitelezésnél nagy gondot fordítottak a minőségre. A kamera bázisa masszív, és ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben. A térmegfigyelés a 720 pixeles felbontású CMOS chip segítségével történik. A kamera az éjjellátó funkciójának köszönhetően éjszaka is megbízhatóan végzi a dolgát. Az éjjeli látótávolsága 20 méter. Biztosak lehetünk abban, hogy semmi sem kerüli el a figyelmét a sötétben, még akkor sem, ha az a távolban történik.

 

Paraméterek

Videó

Maximális felbontás 1280 × 720 px

Méretek

Szélesség 180 mm
Magasság 65 mm
Mélység 60 mm
Kód:  KG201k2
Termékszám:  HD881-WA713APK4

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20