Oldal frissítése

K&F Concept Nano-X CPL Szűrő Nano - 58 mm

4,0 1 értékelés
13 690 Ft

K&F Concept Nano-X CPL Szűrő Nano - 58 mm

Ez a hasznos K&F Concept polárszűrő nélkülözhetetlen felszerelés a szabadtéri fotózáshoz. Olyan hatást tudsz vele elérni, amire egyetlen szoftver sem képes. Gazdagabbá és telítetté teszi a színeket, valamint kiküszöböli az olyan nem fémes felületek, mint például az üveg, hó vagy víz tükröződését. Vagy éppen fordítva, növelheted is az objektívbe jutó fény intenzitását. 58 mm átmérőjű lencsékhez alkalmas. Ez a keskeny slim változat úgy készült, hogy nagyon helytakarékos legyen, és minimálisra csökkentse az objektív tömegét és méretét. Az optikai tulajdonságait csak tovább fokozza a polárszűrő minőségi felületkezelése. A tapadásmentes MRC Nano réteg kiküszöböli a visszaverődést a szűrő felületén. Ez biztosítja a tükröződés minimalizálását és a magas kontraszt megőrzését a fotókon. Ezen kívül van még egy rétege, amely taszítja az olajokat és a zsírt, így nem fognak látszani az ujjlenyomatok.

Polárszűrő K&F Concept Nano-X CPL Szűrő Nano - 58 mm ...
Polárszűrő K&F Concept Nano-X CPL Szűrő Nano - 58 mm ...

K&F Concept Nano-X CPL Szűrő Nano - 58 mm polár szűrő alapvető jellemzői

  • Egy ilyen K&F Concept polárszűrő fokozza a színes telítettségét és intenzitását, miközben kiválóan kiküszöböli a nem fémes felületek, például üveg, hó vagy víz tükröződését
  • Másrészt növelheti az objektívbe irányuló fény intenzitását
  • Egy egyszerű csavarással tetszés szerint módosíthatod a polarizációs hatást
  • 58 mm átmérőjű objektívhez alkalmas
  • Biztos bejön majd slim kialakítása
  • Az MRC Nano bevonat segít kiküszöbölni a visszaverődéseket a szűrő felületén

Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa Polarizációs

Átmérő

Szűrő átmérője 58 mm

További tulajdonságok

Szűrő típusa Slim
Felületkezelés MRC / Nano
Kód:  KFfil143
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KF01.1220

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20