Oldal frissítése

K&F Concept mágneses szűrőkészlet 3 db (MCUV, CPL, ND1000) - 55 mm

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

K&F Concept mágneses szűrőkészlet 3 db (MCUV, CPL, ND1000) - 55 mm

K&F Concept mágneses szűrőkészlet

Igényes fényképészeknek ajánljuk a K&F Concept mágneses szűrőkészletet. A készletben 3 db szűrő - MCUV, CPL és ND1000 -, adaptergyűrű és tok található a szűrőkre. A mágneses készletnek köszönhetően a szűrőcsere másodpercek alatt elvégezhető. Nincs szükség semmilyen csavarásra. Egyszerűen helyezd a szűrőt az objektívhez, és egy erős mágnes rögzíti azt. Mostantól egyetlen fontos pillanatról sem maradsz le. A K&F Concept szűrők AGC High Definition Premium Optical optikai üvegből készültek. Kétoldalas, többrétegű felületkezeléssel büszkélkedhetnek. Hidrofóbok, karcállók és olajállók. A szűrők többféle méretben kaphatók, így mindenki megtalálja a megfelelőt.

A K&F Concept - 55 mm mágneses szűrőkészlet legfontosabb jellemzői

  • A K&F Concept mágneses szűrőkészlet 3 szűrőből, egy adaptergyűrűből és egy tokból áll
  • MCUV, CPL és ND1000 szűrőket találsz benne
  • A mágnesnek köszönhetően a szűrők nagyon gyorsan felhelyezhetők
  • A szűrők AGC High Definition Premium Optical optikai üvegből készültek
  • Kétoldalas, többrétegű felületkezeléssel büszkélkedhetnek
  • A K&F Concept mágneses szűrőkészlet karc-, víz- és olajálló

MCUV, CPL és ND1000 szűrő

A három K&F Concept szűrőből bármilyen kompozíciót összeállíthatsz. Az ND1000 szűrő lehetővé teszi a mozgó objektumok hosszú time-lapse rögzítését. Bármilyen folyó víz selymesen sima hatást kap. A CPL szűrő csökkenti a napfény okozta tükröződéseket, különösen vizes tájképek készítésekor. Az MCUV szűrő csökkenti az ultraibolya sugárzást és visszaállítja a leghűbb színeket. A K&F Concept szűrők kombinálhatók egymással és külön-külön is használhatók.

A K&F Concept mágneses szűrőkészlethez szállítótáska is tartozik

A szűrők egyszerű és biztonságos szállításához rendelkezésre áll a K&F Concept tok. Hurokkal van ellátva, amelynél fogva felakaszthatod a nadrágszíjadra, így egyszerűen hordozható, és szabadon marad a kezed a fényképezéshez. A tok belseje 4 részre van osztva, így minden szűrőnek, beleértve az adaptert is, saját rekesze van. Ezáltal a szűrők védve vannak az ütődésektől és a szennyeződésektől. Értékelni fogod a praktikus fém horgot, amelyre felakaszthatod a K&F Concept tokot, amikor éppen nem használod.

Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa Polarizációs, UV, Védő
Rendeltetés Mágneses

Átmérő

Szűrő átmérője 55 mm

További tulajdonságok

Szűrő típusa Slim

Optikai sűrűség

ND faktor ND 1 000
Kód:  KFfil166
Termékszám:  SKU.1651

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10