Oldal frissítése

Select Phantom NEW

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Select Phantom NEW

Szeretnél egy nagyszerű tulajdonságokkal rendelkező kézilabdát adni fiatal játékosaid kezébe? A Select fiatal profik számára készített labdája a megfelelő választás! A Phantom kézilabda sokoldalúságának köszönhetően alkalmas a csarnokban való játékra, a kemény felületre és akár arra is, hogy a fiatalok az udvaron játszanak, gakoroljanak vele. A labda masszív anyaga védi a slérülésektől, és a bokorban  is biztosan megtalálod feltűnő, narancs színének köszönhetően. A kézzel varrott labda kifejezetten a kezdő sportolóknak ajánlott, az Európai Kézilabda Szövetség által elfogadott. A puha felület nagyon jól illeszkedik a tenérbe és nem csúszik, ezért nem szükséges külön csúszásgátló wax használata. Válaszd a gyermekeknek ezt a remek labdát, mellyel örömet lelnek a játékban. 

A Select Phantom NEW legfontosabb jellemzői:

  • Feltűnő, élénk szín a labda útjának egyszerű követéséhez
  • Zero-Wing a deformitások elkerüléséhez
  • Rendkívül tartós anyagból készült
  • Kiválóan illeszkedik a kézbe
  • EHF tanúsítvány
  • Kézzel varrott

Nem deformálódik a labda alakja

Te is tapasztaltad már, hogy a labdák formája egy idő után már nem is hasonlít egy labdáéhoz? A Phantom kézilabda szabadalmaztatott Zero-Wing csatornával felszerelt, hogy megőrizze a labda optimális kerekségét. Ennek eredményeként a labda megőrzi a kiszámítható funkcióit játék közben és különböző nyomáson is. A Phantom labda mindig megbízható társad lesz a sikerekben. 

 
Kód:  SPTif1133nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20