Oldal frissítése

Keychron Q2 TKL QMK Custom Knob Hot-Swappable ANSI, fekete

Kiegészítők a termékhez

Keychron Q2 TKL QMK Custom Knob Hot-Swappable ANSI, fekete

A Keychron Q2 TKL QMK custom billentyűzet

Új billentyűzetet keresel? A Keychron Q2 TKL QMK-t a saját igényeidnek megfelelően, teljesen a nulláról építheted meg. USB-C kábellel csatlakozik az eszközödhöz. A Keychron Q2 TKL QMK a Windows és a Mac rendszerrel egyaránt kompatibilis. 18 RGB háttérvilágítási móddal büszkélkedhet. A billentyűzet minőségi kialakítása teljesen fémből készült házzal és dupla tömítéssel tökéletes kényelmet biztosít neked.

A Keychron Q2 TKL QMK Custom billentyűzet legfontosabb jellemzői

  • Custom billentyűzet 65%-os elrendezéssel
  • Teljesen fémből készült kivitel és kettős tömítés
  • Kompatibilis a Windows és a Mac OS operációs rendszerrel (a kapcsoló közvetlenül a billentyűzet házán)
  • 18 RGB háttérvilágítási mód
  • USB-C kábellel csatlakoztathatod a számítógéphez
  • Működés közben könnyen cserélhető billentyűkkel rendelkezik
  • Kiváló minőségű, megerősített alumínium anyagból készült kialakítás
  • A VIA szoftver segítségével programozható gomb


Keychron Q2 TKL QMK minden eszközhöz

A Keychron Q2 TKL QMK billentyűzet kompatibilis a Windows és a MacOS rendszerrel. A Keychron billentyűzetek azon kevesek közé tartoznak, amelyek multimédiás billentyűkiosztással rendelkeznek a Mac számára. A felső és alsó tok közötti szilikon betétek jelentősen csökkentik a keletkező zajt.

RGB háttérvilágítás

A Keychron Q2 TKL QMK RGB háttérvilágítással rendelkezik. A 18 különböző színhatás rendelkezésre álló RGB üzemmódja közül választhatsz. Különböző stílusok állnak rendelkezésre, például villogó, breathing vagy statikus színű. Válts az üzemmódok között a hangulatodnak megfelelően. A háttérvilágítás szükség esetén teljesen kikapcsolható.

Billentyűk cseréje menet közben

A Keychron Q2 TKL QMK billentyűzet a billentyűk cseréjének lehetőségével büszkélkedhet. A csere olyan egyszerű, hogy még a munkát sem kell félbehagyni hozzá, a billentyűket menet közben is kicserélheted. Csak húzd ki, tedd be, és készen is vagy. A billentyűzet kompatibilis a piacon kapható szinte minden 3 és 5 tűs mechanikus MX kapcsolóval. Hozz létre saját eredeti billentyűzetet.

Programozd be a Keychron Q2 TKL QMK billentyűzet forgógombját

A QMK és a VIA teljes támogatásnak köszönhetően a Keychron Q2 TKL QMK billentyűzetet könnyedén az igényeidhez igazíthatod. Állítsd be a háttérvilágítást, a gyorsbillentyűket és még a forgógombot is, hogy megkönnyítsd például a munkát. A gomb használható pl. a hangerősség, a nagyítás, a monitor fényerejének és még sok másnak a beállítására.

Kód:  KCHRON002a1
Termékszám:  Q2-B1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05