Oldal frissítése

KETOMIX Protein gabonakása 250 g (10 adag)

4,4 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KETOMIX Protein gabonakása 250 g (10 adag)

A sporttal kapcsolatos táplálkozási sablon színstílusának megváltoztatása

KETOMIX protein gabonapehely/gabonakása

10 adag

KETOMIX fehérje gabonapehely zabkása

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A KetoMix protein gabonakása nemcsak a ketogén diétát követők számára alkalmas. A KetoMix diéta első fázisától kezdve beépítheted az étrendedbe.

A kása remek reggelire és uzsonnára, valamint akkor is, ha nincs időd ebédet vagy vacsorát főzni, mert egy perc alatt elkészítheted. 100 grammban 68 gramm fehérje és 8,1 gramm rost található. Még a vegetáriánusok is értékelni fogják.

A KetoMix protein gabonakása legfontosabb jellemzői

Protein gabonakása. 

Alkalmas a KetoMix étrend 1. fázisától kezdve. 

Nagyszerű reggelire és uzsonnára. 

A KetoMix kása gyorsan és egyszerűen elkészíthető.

68 gramm fehérjét tartalmaz 100 gramm termék. 

Ideális vegetáriánusok számára is. 

Mivel a jelenlegi uniós jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy a termék előnyeiről a fentieknél részletesebb leírást adjunk, javasoljuk, hogy tanulmányozd a szakirodalmat és a weboldalakat. Mindkét forrás számos információt kínál a termékben található tápanyagokról.

Tápérték információk

Energiaérték: 1467 kJ / 347 kcal

Zsírok: 1,9 g

- ebből telített zsírsavak: 0,5 g

Szénhidrátok: 10 g

- ebből cukrok: 6,2 g

Fehérjék: 68 g

Rost: 8,1 g

Só: 2,1 g

100 gramm termékben

Összetevők

Tejfehérje (emulgeálószer: lecitin), szójafehérje (emulgeálószer: szójalecitin), aroma (árpát tartalmaz), inulin, sűrítőanyagok: guargumi, xantán gumi, karragén; csomósodásgátló anyagok: kálium-karbonát, magnézium-karbonát; só, zabpehely (1%), vitamin- és ásványi anyag keverék: C-vitamin (L-aszkorbinsav), B3-vitamin (nikotinamid), E-vitamin (D-alfa-tokoferil-acetát), B5-vitamin (kalcium-D-pantotenát), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B2-vitamin (riboflavin), B1-vitamin.(tiamin-mononitrát), A-vitamin (retinil-acetát), B9-vitamin (pterol-monoglutaminsav), B8-vitamin (biotin), B12-vitamin (hidroxokobalamin); maltodextrin, édesítőszerek: szukralóz és aceszulfám-kálium; színezék: béta-karotin.

Elkészítés és adagolás

Keverj össze egy adagolókanálnyi (25 g) kását 120 ml vízzel. Jól keverd el, ideális esetben egy shakerben. A kását hagyhatod a hűtőben kihűlni.


Összetétel

Tejfehérje (emulgeálószer: lecitin), szójafehérje (emulgeálószer: szójalecitin), aroma (árpát tartalmaz), inulin, sűrítőanyagok: guargumi, xantán gumi, karragén; csomósodásgátló anyagok: kálium-karbonát, magnézium-karbonát; só, zabpehely (1%), vitamin- és ásványi anyag keverék: C-vitamin (L-aszkorbinsav), B3-vitamin (nikotinamid), E-vitamin (D-alfa-tokoferil-acetát), B5-vitamin (kalcium-D-pantotenát), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B2-vitamin (riboflavin), B1-vitamin (tiamin-mononitrát), A-vitamin (retinil-acetát), B9-vitamin (pterolmonoglutaminsav), B8-vitamin (biotin), B12-vitamin (hidroxokobalamin); maltodextrin, édesítőszerek: szukralóz és aceszulfám-kálium; festék: béta-karotin.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Gluténmentes

Tömeg

Tömeg 250 g

Íz

Íz Gabonapelyhek

Tápérték 100 g-ra

Kalória 100 grammban 350,61 kcal (1 467,95 kJ)

Összetevők 100 g-ra

Fehérje 68 g
Szénhidrátok 10 g
Cukrok 6,2 g
Zsírok 1,9 g
Telített zsírsavak 0,5 g
Rost 8,1 g
2,1 g

Termék típusa

Pudingok, zabkása, palacsinta Pép

Fajta

Fajta Proteines
Kód:  SPT16095
Termékszám:  8594196632111

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05