Oldal frissítése

Készlet - fürdőkád és bili tartozékokkal

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Készlet - fürdőkád és bili tartozékokkal

A kiegészítők minden kislányt elkápráztatnak. Szeretnéd, hogy gyermeked gondoskodjon játékbabájáról és szeretnél neki megadni minden lehetséges kényelmet, amely a gyermekek világában szükséges? Akkor szerezd be kislányodnak, unokahúgodnak, unokádnak ezt a gyönyörű készletet, amely fürdőkádat és bilit is tartalmaz egyéb kiegészítők mellett.

3 éves kortól ajánlott

Mérete: 40 × 23 × 19 cm. 

Miért válaszd ezt a terméket?

  • A játék kiváló minőségű, az egészségre nem káros műanyagból készült
  • Szilárd anyaga megőrzi színét, ezzel biztosítva a hosszú élettartamot
  • A készlet tartalma: egy fürdőkád, bili, fésű, pelenka és cumisüveg játékbabákhoz
  • Minden játékbabához alkalmas

Szerezz örömet gyermekednek

Ez a készlet nem csak gyermeked szórakoztatásában segít, hanem megtanítja a szeretetteljes gondoskodásra, még akkor is, ha csak játékbabákról van szó. A játékos készlet minden kishölgyet elkápráztat, aki kedvenc babáját teljeskörű gondoskodásban és illatos fürdőben szeretné részesíteni. A fürdőkádat és a többi kiegészítőt gyermeked a szabadban és a házon belül is használhatja, kis tömegének köszönhetően hordozása egyszerű.

Kód:  HRAa5541
Termékszám:  5997404501965

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20