Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Kérdések és válaszok: Xiaomi Mi Band 4 Global

Ezen az oldalon találod a(z) Xiaomi Mi Band 4 Global témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Xiaomi Mi Band 4 Global vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Xiaomi Mi Band 4 Global fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Xiaomi Mi Band 4 Global - Okoskarkötő
Xiaomi Mi Band 4 Global
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 9 Vélemények 247
Tegnap 13990 ma mikor megrendelnem mar 16990. Annyiert meg kb a vicc kategoria. Emag-on meg mindig 13990, csak szolok...
Töltő van a telefonhoz a csomagban vagy külön kell rendelni?
Kedves Alza! Azt szeretném megkérdezni, hogy ehhez a termékhez nincsen letölthető magyar nyelvű használati utasítás?
Üdv.!Samsung és Huawei telefonokkal kompatibilis?Köszi
Futáshoz használnám, nem értek az okosórákhoz. Az alábbi kérdéseim lennének: 1. Ha telefon nélkül szeretnék elmenni futni, az okosóra méri a megtett távolságot, időt és közben mutatja a pulzusszámot? 2. Mi alapján méri a pontos megtett métert? 3. Fel tudok-e így (telefon nélkül) valakit hívni, ha bajba kerülnék? 3. Ha nem, és emiatt elvinném a telefont, de leraknám a táskámmal együtt, a bluetooth hány méteres hatótávolságon belül működik?
Sziasztok! Azt írjátok, hogy ezt a terméket lehet viselni zuhanyozás közben, viszont úszás esetén le kell venni. Emellett az aktivitások között sem szerepel az úszás. Ugyanakkor elvileg az úszás funkció az egyik újdonsága a Xiaomi Mi Smart Band 4-nek. Ezért nem világos számomra, hogy akkor az oldalon vásárolható termék rendelkezik az úszás funkcióval vagy sem. Köszi a választ!
Kedves Alza! Ma szerettem volna megrendelni akciójuk keretén belül a készüléket. 9 óráig semmi gond nem volt az oldallal, majd amint elkezdődött az árusítás, elérhetetlenné vált. Körülbelül 3-5 másodperces intervallumonként frissítettem, de folyamatosan error-t dobott. Majd mikor 9:07-kor végre behozta, már mind a 296 termék elkelt. Kérem árulják el ez hogy történhetett, mikor aktívan frissítgettem az oldalt. Köszönöm
Engem is érdekelne, hogy Samsung telefonnal zökkenőmentes-e a működés.
Kedves Alza! Arra lennék kíváncsi, hogy teljesen magyar nyelvű-e a termék, a következőket láttam a leírásban: Felület nyelve Angol Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Magyar, Német, Szlovák, de ez nem teljesen egyértelmű. Válaszukat előre is köszönöm!

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15