Oldal frissítése

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

Több mint 10 000 termék

raktáron Budapesten.

Kérdések és válaszok: Xiaomi Amazfit GTS Pink

Ezen az oldalon találod a(z) Xiaomi Amazfit GTS Pink témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Xiaomi Amazfit GTS Pink vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Xiaomi Amazfit GTS Pink fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Xiaomi Amazfit GTS Pink - Okosóra
Xiaomi Amazfit GTS Pink
Szállításra kész > 5 db
48 190 Ft
33 990 Ft
Kosárba

Kérdésed van? Keresd ki a választ!

Azt esetleg lehet tudni, hogy Iphone eszközökkel is kompatibilis?
Üdv! Érdeklődnék, hogy az értesítések között, meg tud-e jeleníteni emoticon-okat és a magyar nyelv speciális betűit?
Sziasztok ! A termék kompatibilis IOS 13- mal ?
Mennyire tartja meg a Bluetooth kapcsolatot a mobillal? Polar órám van és nem vagyok megelégedve vele ezzel kapcsolatban. Továbbá,zenét lehet-e hallgatni róla?
Hívás fogadasara alkalmas vagy csak még jeleníti a bejövő hivast?
Sziasztok! Az órán jelzett adatok a BMR-en felül értendők vagy sem? Sehol sem találok információt erről, kifejezetten erre az órára.
Sziasztok! Az óra megvételén gondolkozom, azonban nem vagyok benne teljesen biztos, hogy kompatibilis a Huawei Mate 10 Lite telefonommal (bluetooth kapcsolattal nem-e lesz probléma a szinkronizálásnál, mint más gyártó órájánál). Van erről bármi infotok, vagy ha nincs van a lehetőség kipróbálni a bemutatóteremben, hogy képes-e kommunikálni egymással a két eszköz. Köszönöm
Sziasztok. Ki tudja mit jelent a DND? A ne zavarjanak opcióban van az órán,enable DND,time DND,smart DND.
What is the OS of the smart watch? Wear OS?
Szia! Érdeklődni szeretnék hogy iPhone X telefonom van és nem kapcsolódik össze a két eszköz, a telefon és az óra. Mi lehet a probléma. Többször próbálkoztam és nem sikerül. Tudtok segíteni? Köszönöm: Betti
P-DC1-WEB0