Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Amazfit GTS Gold

Ezen az oldalon találod a(z) Amazfit GTS Gold témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Amazfit GTS Gold vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Amazfit GTS Gold fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Amazfit GTS Gold - Okosóra
Amazfit GTS Gold
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 18 Vélemények 30
Amazfit gts arany óráhz szij
Üdv. A készülék alkalmas hívásfogadásra is ? Vagy csak hivás elutasításra ?
Nekem 2 kérdésem volna az egyik, hogy ha veszek egy új Sony mobiltelefont ami 11-es android verziójú, akkor mi fog történni? hogyan és mivel lehet majd szinkronizálnom az órát? - A másik pedig, hogy ha pool swimming opciót használok és elsőre benyomtam, hogy 33m-es medencében úszok és azóta úsznék 50m-esbe is hogy lehet beállítani? minthogy 2szer mérte (de rosszul a távot) s azóta csak azt írja ki mennyi ideig úsztam, sajnos egyéb adatot nem (már rosszul sem sajnos) KÖSZÖNÖM
Érdeklődnék, hogy Samsung Galaxy A40-el kompatibilis-e az óra?
Android 10-zel is működik? Köszönöm
Üdv! Érdeklődni szeretnék, a paramétereknél mit jelent a csomag tartalmának feltűntetésénél, hogy szenzorok nélkül?
Érdeklődnék hogy milyen hosszú az óra szíja? Vastagabb csuklóra is kényelmes?
1. Kompatibilis az óra Android 10-el? 2. Az óra akumlátora kibír 2 év szavatossági időt? 3. Éretesítések fogadására és rezgésre is képes?
Jó napot kívánok! Azt szeretném kérdezni, hogy az órát lehet e magyar nyelven is használni? Vagy csak angol nyelvű?
Sziasztok! Lehet én olvastam kicsit felületesen ,de mennyi idő az alap garancia rá? Előre is köszönöm!

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15