Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Xbox Series X

Ezen az oldalon találod a(z) Xbox Series X témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Xbox Series X vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Xbox Series X fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Xbox Series X - Konzol
Xbox Series X
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 16
Kedves Alza, Szeptemberben lett kifizetve/foglalva a termék, akkor még azt írta várható időpontnak, hogy október, majd októberben már novembert írt, most pedig már decembert. Kérhetnék már valami pontosabb információt a rendelés teljesítésével kapcsolatban?
Üdv Részlet fizetés meg oldható?
Üdvözlöm egy olyan kérdésem lenne hogy rendeltem egy xbox series x-et amin tudomásom szerint 2 év teljeskörű garanciával adják ?! Mert vettem pluszba 3 éves kiterjesztett garanciát! Akkor elméletileg 5 év tejes körű garancia lesz a játék konzolon !? A válaszát előre is köszönöm!
Az lenne a kérdésem, hogyha most előrerendelem mikor jönne meg?
Március 14-én rendeltem elő a terméket és érdeklődni szeretnék, hogy várhatóan mikor lesz belőle önöknél készleten és mikor fogják kiszállítani?
Üdv!Kisfiamnak venném szülinapjára,ami Február 10-én lesz.Előrendelném ha addig biztosan megérkezik!Köszönöm!
üdv érdeklődni szeretnék mikor lesz raktáron series x?koszonom
Üdv. Ha előrendelek hogy tudom ezt részletfizetésre veni?
Üdv! Ha megrendelem előre hogy oldható meg a részletfizetés?
ÜdvözlömMa elörendelést adtunk.le azt írták utána sikeres rendelés .....küldve az email címra is.... De oda nem kaptunk semmit. Ilyenkor van valami teendö?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05