Oldal frissítése

Budapesti bemutatótermünkben 15:00 óráig a szokásos nyitvatartással várjuk vásárlóinkat. 15:00 óra után csak a 46 sz. kormányrendelet által megengedett termékeket adjuk ki.

A húsvéti ünnepek alatt (április 10-én, 12-én és 13-án) minden üzletünk zárva tart, de online ekkor is kényelmesen vásárolhatsz.

Kérdések és válaszok: Xbox One S 1TB - ANTHEM Bundle

Ezen az oldalon találod a(z) Xbox One S 1TB - ANTHEM Bundle témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Xbox One S 1TB - ANTHEM Bundle vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Xbox One S 1TB - ANTHEM Bundle fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Xbox One S 1TB - ANTHEM Bundle - Játékkonzol
Xbox One S 1TB - ANTHEM Bundle
Szállításra kész > 5 db
98 290 Ft
69 890 Ft
Kosárba
Kiegészítők 95 Kérdések és válaszok 9 Vélemények 87

Kérdésed van? Keresd ki a választ!

Jó napot!Érdeklődnék hogy az xbox one-t rá e lehet kötni sima képcsöves tv-re
Mennyi a garancia rá?
Tisztelt Cím! Az eszközzel kapcsolatosan szeretnék érdeklődni, hogy amennyiben vásárló küldte vissza azt, a használhatóság valamilyen formában változott-e? Gondolok itt esetlegesen kialakított felhasználói fiók, letöltött játékok stb. által okozott esetleges funkció vesztésre. Bízom megtisztelő válaszában!
Tisztelt címzett! Szeretném megkérdezni a kontroller vezeték nélküli? Köszönöm válaszát.
Jó napot kívánok! Ehhez tagság tartozik akár 1 hónapra? Ilyesmire vonatkozót az oldalon nem találok.
Sziasztok! Ez a kontroller tartalmaz optikai meghajtót, ugye? Lemezen megvásárolható játékkal is szeretnénk használni. Lehet, ugye? Köszönettel
Üdv! A konzolon wifi nincs? Csak lan-nal lehet csatlakozni az internetre?
Jár hozzá simán a Forza horizon 4 vagy nem ??csak a legosal tudok játszani vagy simán a Forza 4 is köszönöm előre is a valaszt
Üdv! Sima forza Horizon 4 is jár a géphez vagy csak a Lego-s?
WEB15