Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: WowME Watch TS fekete

Ezen az oldalon találod a(z) WowME Watch TS fekete témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy WowME Watch TS fekete vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) WowME Watch TS fekete fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
WowME Watch TS fekete - Okosóra
WowME Watch TS fekete
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 3 Vélemények 12
Nekem is az a problémám, hogy az óra véletlenszerűen kezdett el működni, váltogatja a menüket, villog, stb. Jelezték ezt a cseh fórumról is. Nálam először negyedévenként jelentkezett a probléma, reset és új számlap letöltése megoldotta. De most már állandóan ezt csinálja. Volt aki beázáshoz, izzadsághoz köti, szerintem ennek semmi köze hozzá.
Üdv.Lehet beállítani egyedi számlapot?
Üdvözlöm, az érdekelne, hogy hogyan lehet beállítani a messenger üzenet érkezését? SMS és e-mail megjelenik, más nem. Köszönöm.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05