Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: WOWME U300Q

Ezen az oldalon találod a(z) WOWME U300Q témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy WOWME U300Q vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) WOWME U300Q fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
WOWME U300Q - Autós kamera
WOWME U300Q
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 2 Vélemények 2
Magyar menü van. A készülékben köszönöm.
Vettem a kamera mellé egy SanDisk MicroSDXC 64GB Ultra Class 10 UHS-I memóriakártyát, de nem tudja a kamera leformázni az sd kártyát ebbe tudna valaki esetleg segíteni ebbe hogy a kamera rossz vagy a kártya? Kamerát 1 órán keresztül hagytam töltőn de nem töltött semmit ahogy lehúztam töltőről ki is kapcsolt és elméletileg 30 perc az akkumulátor ideje.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20