Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Withings Scanwatch 38mm - White

Ezen az oldalon találod a(z) Withings Scanwatch 38mm - White témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Withings Scanwatch 38mm - White vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Withings Scanwatch 38mm - White fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Withings Scanwatch 38mm - White - Okosóra
Withings Scanwatch 38mm - White
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 8 Vélemények 2
Érdeklődöm, hogy garancia lejárta után hol tudom javítatni az órát?
Érdeklődnék, Asus Zenfone 7 Android 11-hez kompatibilis.
Hol találok magyar nyelvű használati utasítást? Előre is köszönöm.
A 38-s szíj hossza? 22cm csukló kerületre kell.
Üdvözlöm , érdeklődni szeretnék, mi a különbség a Withings Scanwatch 38mm és a 42 mm között, mind a két óra átmerője elvileg 38 mm. Csak a típusban látom eltérés: HWA09-model 3-All-Int és HWA09-model 1-All-Int. Köszönöm előre is!
Érdeklődnék, hogy a plusz cseregarancia opció a teljes jótállási időre érvényes? Jótállás után van valami lehetőség (szerviz) a javításra? (akár pénzért is)
Mennyi garancia van rá? Itthon van szervize?
Sziasztok! Kb. mikorra várható a termék megjelenése. II. negyedévet írtak a gyártó honlapján, de lassan kifutunk a júniusból is. Köszi a választ előre is. Laci

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05